Volné vysílání programu Golf Channel ve Skylinku
Autor: M7/Skylink/Webershandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 23.08.2018
Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání programu Golf Channel. Od čtvrtka, 23. 8. do neděle, 26. 8. 2018 si mohou zákazníci Skylinku vychutnat volné vysílání sportovního programu Golf Channel, který přináší přímé přenosy i záznamy golfových turnajů, ale také instruktáže a zajímavosti z oblasti golfu.


Nenechte si ujít The Northern Trust. Prvním turnajem v Ridgewood Country Clubu začíná ve čtvrtek Fedex Cup Playoffs, vyřazovací fáze americké PGA Tour v boji o 10 milionů dolarů. 125 nejlepších hráčů se kvalifikovalo na základě celosezónního žebříčku a bude bojovat o dotaci turnaje ve výši 9 milionů. Postoupit dále v Playoffs však může jen 100 nejlepších a tak bude k vidění velká bitva.

Sledujte od čtvrtka živě ty nejlepší profesionály včetně obhájce titulu a světové jedničky Dustina Johnsona. Turnaj uvidíte exklusivně na Golf Channel.


Technické parametry pro naladění Golf Channel:

Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 11 797 MHz
Polarizace: Horizontální
FEC: 3/4
Symbolová rychlost: 29 500 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: On
Pozice ve FastScan 108


Program je vysílán v kompresním formátu MPEG-4, pro jeho příjem je tedy potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).


PR M7 Group S.A.; Marek Němec, Head of Client Services

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26315/volne-vysilani-programu-golf-channel-ve-skylinku/