TT Karta ČT – cenově nejdostupnější karta pro příjem programů České televize
Autor: PR Press TRADE and TECHNOLOGY , e-mail: obchod@t-t.cz Přidané: 10.12.2007
V Praze 10. prosince 2007. Akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY, tradiční distributor přístupových karet pro příjem satelitních programů (TT Karet) ve spolupráci s Českou televizí uvádí na trh nový typ TT Karty určený pro příjem programů České televize.


TT Karta ČT – základní parametry

Nová karta nese název TT Karta ČT a její hlavní funkcí je zpřístupnění programů České televize přenášených satelitem ASTRA 3A na pozici 23,5° východně, frq. 12,525 GHz, vertikální polarizace, SR 27500, FEC 3/4.


Televizní programy:

ČT1, ČT2, ČT4 SPORT, ČT24


Časová platnost aktivace:

bez časového omezení


Možnost rozšíření na další programy:

ANO


Doporučená maloobchodní cena:

599 Kč vč. DPH


Pokud uživatel TT Karty ČT nepožaduje příjem jiných programů, než programů České televize, neplatí žádné další poplatky.


Rozšíření TT Karty ČT na všechny neplacené programy

Uživatel TT Karty ČT si může kdykoli aktivovat ostatní neplacené kódované programy přenášené satelitem ASTRA na pozici 23,5° východně - např. Prima TV, TV Nova, Nova Cinema, Slovenská televize Jednotka a Dvojka atd.

Rozšíření aktivace se provede automaticky po uhrazení jednorázového doplatku ve výši 1 400 Kč včetně DPH na účet TRADE and TECHNOLOGY číslo 35-9055420257/0100. Jako variabilní symbol je třeba uvést posledních deset číslic čísla TT Karty ČT uvedeného na kartě pod čárovým kódem.

Po uhrazení tohoto doplatku je TT Karta ČT aktivována na všechny neplacené programy bez časového omezení, tedy jako TT Karta Standard.


Volitelné programy

Uživatel TT Karty ČT si může po uhrazení doplatku na všechny neplacené programy dále rozšířit programovou nabídku o programový balíček MULTI v ceně 222 Kč měsíčně obsahující programy:

Galaxie sport, FILM BOX, NONSTOP KINO, Viasat Explorer, Viasat History, Jim Jam a Spice.

Navíc k balíčku MULTI si může dále přikoupit prémiové programy
HBO, CS Film a XXX Xtreme.


Specifické podmínky prodeje TT Karty ČT

Vzhledem k cenovému zvýhodnění TT Karty ČT oproti jiným kartám v nabídce TRADE and TECHNOLOGY, budou při prodeji TT Karty ČT a její registraci uplatňovány specifické podmínky:

1. Pro TT Kartu ČT neplatí žádné promo akce běžně poskytované při prodeji TT Karet (např. volné vysílání balíčku MULTI apod.).

2. TT Karta ČT je určena výhradně pro koncové uživatele (domácnosti a firmy) na území České republiky. Není určena pro provozovatele televizních kabelových rozvodů ani společných televizních antén nebo podobných distribučních platforem.


O společnosti TRADE and TECHNOLOGY:

Akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY působí na Českém trhu od roku 2001. Hlavními obory naší činnosti jsou:

• distribuce dekódovacích TT Karet pro příjem televizních a rozhlasových programů šířených digitálním satelitním přenosem (CS Link, dříve Czech Link);
• správa uživatelské databáze TT Karet a systému podmíněného přístupu CryptoWorksTM;
• prodej placených televizních programů uživatelům TT Karet;
• velkoobchod a maloobchod se satelitní technikou;
• distribuce technologických zařízení firem Harmonic, Scopus;
• výstavba a provoz televizních vysílačů.

Jsme vedoucí společností v oboru neplacené satelitní digitální televize. Aktuálně užívá našich služeb přes 200 tisíc domácností.


PR Press TRADE and TECHNOLOGY, a.s., 10. 12. 2007

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2632/tt-karta-ct-cenove-nejdostupnejsi-karta-pro-prijem-programu-ceske-televize/