Sex a nacisté na Prima ZOOM
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 26.08.2018
Nejprve vám představíme budoucnost sexu v prvním pořadu od začátku vysílání Prima ZOOM, který můžeme vysílat jen v nočních hodinách, protože se jedná o dokument s hvězdičkou! V dalším týdnu se vydáme po stopách okultních záhad nacistů od armády zombie přes pseudo Ježíše až po Hitlerovu magii.


To nejzajímavější najdete na Prima ZOOM:

26. 8., 22.30 hod. – Svět budoucnosti I (Budoucnost sexu) ⃰
Od 31. 8., 22.00 hod. – Nacisté a okultismus


Budoucnost sexu ⃰ (opakování z úterý na středu 29. 8. ve 3.15 v noci)

Jak bude vypadat svět budoucnosti? Jakým způsobem současné nové objevy, vynálezy a technologie ovlivní každodenní všední životy lidí z roku 2050? Dnes se zamyslíme nad sexem. Co to vlastně je sex a jak se rozvinul a rozvíjí. Připomeneme si smýšlení Řeků o sexu, dávná sexuální vyobrazení, vynález kondomu, prvního vibrátoru a antikoncepční pilulky (1956). Dalším posunem vpřed bylo vynalezení viagry a v současnosti zapojení mobilních telefonů a médií. Co bylo dříve zvláštní až zvrhlé, je dnes díky rozvoji sexu zcela běžné. Jaká ale bude jeho budoucnost? Budou tu pomůcky řešící např. vztahy na dálku?

Provozovatel sex shopu a podnikatel v jedné osobě představuje převratné zařízení – Kiiroo-vibrátor a masturbátor, které spolupracují. Řeší tak nejen vztah na dálku, ale nabízí tak vlastně i sex s neznámou osobou – tedy známou pouze z nějakého chatu apod. Další úroveň přináší VR brýle, ve kterých se může zobrazit cokoliv – na cokoli se dá dívat či na to jaksi sáhnout. Dotek je ale tím, co ve skutečnosti chybí, proto se pár vědců zaměřilo na speciální „Tesla oblek“, který má problém řešit a dotyk simulovat. Má v sobě stovky stimulátorů, které mají přenášet dotyky, VR brýle zase obraz. Otázkou pak je, jak má být vnímána nevěra, když bude možné mít sex s kýmkoli na dálku.

Firma Holodexxx přichází se svou futuristickou verzí – díky VR brýlím a pohybovým senzorům v rukách nabízí možnost „manipulace“ s modelem – jedním z devíti modelů ženy, jejíž vzhled je navíc upravitelný. Avatara lze obcházet, svlékat, prioritou týmu je fotorealističnost 3D modelu. Avatary fotí, zachycují jejich výrazy a pohyby těla. Jako další je tu projekt OMGYes, kde se ženy svěřují, co jim dělá nejlépe, a líčí postupy slovně i pomocí videí. Součástí programu je i přirození, na kterém lze postupy trénovat – jednoduše na obrazovce telefonu nebo tabletu. Mezi vizemi budoucnosti se objevuje také orgasmatron z filmu Woodyho Allena. Jedná se o jakýsi uzavíratelný box, kam si vleze pár, aby během několika vteřin zažil orgasmus. Jiný tým vědců zase vyrábí nový předmět – vibrátor prošpikovaný různými senzory. Ty evidují průběh masturbace a vyvrcholení, výsledky mohou být velmi přínosné. Sex je jistě zdravý a data mohou mnohé prozradit a také pomoci.

Další vědci se zabývají „kvantifikací lásky“, věří, že jakousi kompatibilitu lidí mohou vypočítat, a tak být spolehlivými dohazovači. Nejde o nějaký průzkum, ale práci se vzorky DNA. Zkušební pár přichází do Instant Chemistry, mají tu pro ně informace, které potvrzují nadprůměrné výsledky 74 %. Důležité je, že testy přinesou výsledek za pár hodin či dní, ale v reálu by pár přicházel na svou ne/kompatibilitu roky. V San Diegu v Jižní Kalifornii sídlí společnost Real Dolls, kde pracují na výrobě sexuálních robotů. Lidé jsou vůči nim kvůli filmům spíše odtažití, ale budoucnost může být jiná. Ze silikonu tu vytváří sexuální panny, které jsou schopné komunikovat a mají různé osobnosti. Prototypem je robotka Harmony, k dokonalosti ji ale čeká ještě dlouhý proces. Takové robotky by mohly v budoucnu nahradit sexuální služby, mohly by vzniknout veřejné domy s humanoidy.

Jak to dopadne s naším sexuálním životem? – nechme se překvapit. Tento snímek vám zopakujeme pouze v nočních hodinách, protože poprvé dáváme na Prima ZOOM film s hvězdičkou!


Nacisté a okultismus (3 díly, reprízy v pondělí od 13.55)

V nacistické Třetí říši a šílených plánech jejího vůdce Adolfa Hitlera hrál okultismus jednu z hlavních rolí. Strůjce holocaustu Heinrich Himmler věřil astrologii. Jakožto jedné z klíčových osobností nacistické strany se mu podařilo vlastní fascinaci mystickými silami a veškerým nadpřirozeným hluboce zakořenit do srdce SS. A to natolik, že se rozhodl stvořit armádu ke všemu svolných otroků – Hitlerovy zombie. Samotný Hitler nepochyboval o moci černé magie a účinku psychických schopností. K obojímu přihlédnul, když vymýšlel vojenské strategie, i v rámci válečné propagandy. Nacisté dokonce úspěšně zneužívali křesťanskou víru a snažili se vykreslit Hitlera jako spasitele po vzoru Ježíše Krista. Ale to není zdaleka všechno.

31. 8. – Hitlerova armáda oživlých mrtvol
7. 9. – Nacistický Ježíš
14. 9. – Hitler a magie


www.prima-zoom.cz – unikátní online magazín: základní info, program, aktuality, fotografie, zajímavé články a ještě něco navíc


Filip Budák, PR a marketing, FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26325/sex-a-naciste-na-prima-zoom/