Adéla Gondíková se stává ambasadorkou televize Skylink
Autor: M7/Skylink/Webershandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 27.08.2018
Adéla Gondíková je nejen známou českou herečkou, ale také oblíbenou moderátorkou, která má na svém kontě mnoho televizních i rádiových pořadů. Od začátku září poprvé zasedne za pult ve zpravodajském studiu satelitní a internetové televize Skylink, jejíž ambasadorkou se stala.


„Jsme velmi rádi, že můžeme divákům představit nový pořad s novou tváří. Adéla sama má Skylink mnoho let, proto nyní nemusí konec DVB-T vysílání řešit. Naopak může předat našim zákazníkům své vlastní zkušenosti a vysvětlit jim veškeré výhody, které satelitní vysílání má,“ uvedl Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group S.A.

Skylink má pro televizní fanoušky širokou nabídku programů mnoha různých žánrů a pestrou škálu přednastavených balíčků, včetně kanálů v HD kvalitě. Samozřejmostí je možnost zhlédnout oblíbené pořady z archivu až sedm dní zpět a sledování programů na několika různých zařízeních naráz.

Satelitní a internetová televize Skylink provozovaná společností M7 Group zajišťuje v České republice a na Slovensku televizní příjem více než 1,5 miliónu zákazníků. Díky satelitnímu příjmu nemusí čeští zákazníci Skylinku řešit plánovaný přechod na nový systém pozemního televizního vysílání DVB-T2 ani investovat do žádného dodatečného televizního vybavení.

První díl nového pořadu najdete na https://www.skylink.cz/dvb-t2-zpravy. Na této stránce pak budou postupně, v nepravidelných intervalech, vycházet i další díly.


M7 Group; Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick, 27. 8. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26329/adela-gondikova-se-stava-ambasadorkou-televize-skylink/