Towercom: Dokumenty Viasat budú v septembri cez anténu zadarmo
Autor: Towercom/W.R.P.R. , e-mail: info@plustelka.sk Přidané: 03.09.2018

Spoločnosť Towercom pripravila pre divákov ďalšiu ochutnávku rozšírenej programovej ponuky. Tentokrát ide o stanice Viasat Explore, Viasat Nature a Viasat History ktoré budú postupne k dispo-zícii už od 3. septembra vo voľnom vysielaní cez anténu.


Towercom ponúkne od 3. do 10. septembra vo voľnom vysielaní stanicu Viasat Explore, ktorá okrem iného odvysiela obľúbené epizódy relácie zameranej na tie najlepšie, najhoršie a najdivnejšie spôsoby riešenia každodenných problémov s názvom Bláznivé nápady a vychytávky. Od 11. do 20.septembra stanicu vystrieda Viasat History napríklad aj so skvelým dokumentom Pompeje: blížiaca sa katastrofa.

Od 21. septembra až do konca mesiaca bude cez anténu vo voľnom vysielaní k dispozícii Viasat Nature aj so seriálom Domáci miláčkovia predátori, o ľuďoch, ktorí žijú v jednej domácnosti s rôznymi šelmami.

Spoločnosť tak pokračuje v predstavovaní „programových ochutnávok“, ktoré po prvýkrát uviedol v septembri 2017. Spoločnosť divákom postupne prináša vybrané televízne stanice v bežnom vysielaní cez anténu dostupné po dobu niekoľkých dní, či týždňov. “Chceme divákom ponúknuť čo najpestrejšiu ponuku televízneho programu, zábavy, a teda neustále zvyšovať divácky komfort,” hovorí o ponuke generálny riaditeľ Towercomu Ivan Peschl.

Program sa bude šíriť v rámci 1. Multiplexu vo formáte MPEG4 a pre jeho príjem nemusí divák urobiť nič, stanica sa v programovej ponuke objaví automaticky.


Spoločnosť Towercom tiež v rovnaký deň spúšťa akciu pre tých, ktorí si objednajú Plustelku minimálne na pol roka vopred. Ako darček im zadarmo umožní na mesiac využívať interaktívnu službu otta.


Ivan Rudolf, Managing Director, W.R.P.R., 3. 9. 2018

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26347/towercom-dokumenty-viasat-budu-v-septembri-cez-antenu-zadarmo/