Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 18:36:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Babí léto ve znamení lokálních kuchařských show

  Autor: AMC/PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.cz Přidané: 08.09.2018


Slovenští i čeští diváci se konečně dočkali lokální produkce v rámci televizní stanice TV Paprika. Prvními programy jsou Pepeho zdravá kuchyňa, kterou vysílá TV Paprika od začátku září, a Hezky česky s Vendy a Adamem, na který se mohou diváci těšit od října. Lokální produkce s sebou přinesla i další změnu, tou je například absence reklam v maďarském jazyce.


Pepeho zdravá kuchyně je nová kuchařská show televizní stanice TV Paprika, díky které milovníci zdravé stravy zjistí, že jídlo pro udržení štíhlé linie může být i lahodné. Relací provází oblíbený slovenský bloger a kuchař Petr Šiška, alias Pepe. Každý zářijový pracovní den od 20:00 se tak diváci mohou těšit na vlnu inspirace a receptů.

Pokud patříte mezi fanoušky české kuchyně, pak si nenechte ujít ani kuchařskou show Hezky česky s Vendy a Adamem, kterou TV Paprika začne vysílat v říjnu.


Lokální obsah pro české a slovenské diváky

Pepeho zdravá kuchyně je první vlaštovka nového lokálního obsahu, který v září spustila TV Paprika. Lokální produkci si sice nejdřív užijí především slovenští diváci, ale ani ti čeští nepřijdou zkrátka. V říjnu pro ně totiž naváže zmíněná show Hezky česky s Vendy a Adamem. Program TV Paprika čekají i další změny, zmizí například reklamy v maďarštině.


Hravě zdravě

Zdravá strava má velký vliv na naše zdraví a kondici. Je proto dobré připravovat si pestrá jídla doma a vést k tomu i děti. Nebuďte ve stresu z toho, že nevíte, co večer vařit, nebo že nestíháte. Základem domácího bezstarostného vaření je naplánovat si jídelníček na celý týden dopředu. Usnadní vám to i nakupování, a navíc budete vědět, kolik času potřebujete na přípravu jídla, takže tomu snáze přizpůsobíte svůj denní program.

Inspirací je i pořad Pepeho zdravá kuchyně. Kromě receptů a tipů se tu diváci dozví také zajímavosti o jednotlivých pokrmech a jejich původu. Pepe se podělí o své tajné tipy, které z vaření udělají zábavu a zajistí fantastický výsledek. Petr Šiška, alias kuchař Pepe, se navíc drží zásady, že základem chutného a zároveň zdravého jídla je jeho příprava z poctivých surovin a přírodních přísad.

„Vo svojich koláčoch a tortách nepoužívam rafinovaný cukor ani bielu múku a sladím ich zásadne prírodnými sladidlami. Za najväčší hriech považujem stužené tuky, preto ich nahrádzam maslom alebo čerstvou šľahačkou,“ vysvětluje.


Hezky česky

Na své si v říjnu na obrazovkách televizní stanice TV Paprika přijdou i čeští diváci a milovníci naší tradiční kuchyně. Na obrazovky totiž od 1. října v rámci lokální produkce míří kuchařská show Hezky česky s Vendy a Adamem. Ta je nabitá nejen tipy a recepty na české klasiky, které nikdy neomrzí, ale také spoustou zábavy a humoru. Vendy, zkušená kuchařka bude mít k ruce trochu nešikovného a u plotny teprve začínajícího Adama. Sledujte jejich tanec v kuchyni, pořad bude vysílán od 1. října od 20:00.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio čítá 12 televizních stanic ve čtyřech žánrech: sport: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, zábavně-vzdělávací: Spektrum, TVPaprika, Spektrum Home a filmové: AMC, Sundance Channel, Film Mánia, Film+ a Film Café. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD, služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky Sundance Channel a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE TV, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete
na www.amcnetworks.com


Jitka Pavlová, Account Manager, PR.Konektor


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.09.2018 • Adam Ondra je hvězdou Mistrovství světa ve sportovním lezení
04.09.2018 • Sledujte ty nejlepší evropské fotbalisty exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2 - startuje nová Liga národů
03.09.2018 • Pojďte se obohatit zážitky ve 36. týdnu na Prima ZOOM
30.08.2018 • Hokejové hody na stanicích Sport1 a Sport2
29.08.2018 • Arena Sport získala exkluzívne práva na ďalšie futbalové súťaže, pozrite sa ktoré to sú
27.08.2018 • Nejpestřejší paleta dokumentů na Prima ZOOM ve 35. týdnu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist