Ano, šéfe! – Mama’s Bistro Ostrava
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.09.2018
Populární pořad Ano, šéfe!, který se začal natáčet v roce 2008 a na obrazovkách TV Prima se poprvé objevil o rok později, míří do finále. I v šesti posledních premiérových dílech se Zdeněk Pohlreich vypraví do nejrůznějších koutů republiky pomoci nefungujícím a neprosperujícím hospodám a restauracím. Sledujte 10. září ve 21.30 hod. na Primě!


Jan a David Kaňákovi se k podnikání nechali přemluvit od svého nevlastního otce, který jim neskonale věřil, ale nedávno bohužel zemřel. Původně kluci provozovali food truck, jezdili po celé Ostravě a dělali hot dogy. Zákazníci se ale nehrnuli. Do sortimentu se tak rozhodli přidat hamburgery, ale ani tehdy se zázrak nekonal. Kluci dokonce uvažovali, že se vrátí ke svým původním profesím.

Ze dne na den však lidé začali chodit a truck už byl klukům i zákazníkům malý. Otevřeli si restauraci, ale s návštěvností bojují, především kvůli špatnému umístění. Chtěli by vařit lépe a mít nejlepší burgrárnu nejen v Ostravě.

A podle Šéfa už nejlepší burgery dokonce dělají – rozhodne se tedy pro riskantní tah, který skončí dokonce příjezdem policie! Jak dopadne setkání s muži zákona? A začne do bistra chodit vice hostů? Uvidíte 10. září ve 21.30 hod. na Primě!


Hana Lukášová, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26375/ano-sefe-mama-s-bistro-ostrava/