Fenomenálna šou Tvoja tvár znie povedome sa vrátila ako najsledovanejší program dňa!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 11.09.2018
Mimoriadne obľúbená zábavná šou Tvoja tvár znie povedome sa v nedeľu, 9. septembra 2018, vrátila na obrazovky televízie Markíza v skvelej kondícii. Úvodná epizóda 4. série sa v strategickej cieľovej skupine 12-54 stala najsledovanejším programom dňa. V tejto obchodne relevantnej cieľovej skupine dosiahla Tvoja tvár znie povedome nadpriemerný rating 8,7 % a trhový podiel 30,1 %.


Množstvo obľúbených osobností, jedinečné tanečné i spevácke výkony a najmä skvelá zábava - takto namiešaný koktail opäť zachutil celkovo 458-tisíc divákom vo veku nad 12 rokov. Tvoja tvár znie povedome si obzvlášť podmanila mladé ženy vo veku od 12 do 24 rokov, ktoré Markíze v čase vysielania šou zabezpečili trhový podiel až 55,1 %.

V nedeľu sa vynikajúco darilo aj spravodajským reláciám TV Markíza, ktoré obsadili tri nasledujúce priečky v rebríčku sledovanosti. Najúspešnejšie si počínalo Počasie, ktoré v cieľovej skupine 12-54 zaznamenalo rating 8,7 % a trhový podiel 26,6 %. Aktuálnu predpoveď počasia si pozrelo celkovo 510-tisíc divákov starších ako 12 rokov, pričom v tejto univerzálnej cieľovej skupine išlo o najsledovanejší program dňa.

Silnými jednotkami na trhu boli v čase vysielania aj Športové noviny (rating 8,6 % / share 25,2 % v CS 12-54) a Televízne noviny (rating 8,0 % / share 28,4 % v CS 12-54) .

(Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie. Dáta sú od 1. 1. 2017 analyzované s pridaním Hostí. Zdroj dát: PMT/KANTAR MEDIA)


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26381/fenomenalna-sou-tvoja-tvar-znie-povedome-sa-vratila-ako-najsledovanejsi-program-dna/