Česká televize opět nabídne přenosy z Dnů NATO
Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 12.09.2018
I letos můžete sledovat dění na Dnech NATO v Ostravě & Dnech Vzdušných sil AČR v klidu domova u svých televizních obrazovek. Česká televize jako hlavní mediální partner ve třech odpoledních blocích zprostředkuje přímé přenosy z Letiště Leoše Janáčka v Mošnově, kde se již po osmnácté bude konat největší přehlídka vojenské a bezpečnostní techniky v České republice.


Na kanále ČT24 a v internetovém iVysílání mají diváci, kteří se nemohou zúčastnit atraktivního programu na letišti osobně, možnost sledovat přenosy hlavního programu Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR. Česká televize nabízí přímý přenos v sobotu 15. 9. 2018 v časech od 12:30 do 13:00 a od 15:00 do 16:00, v neděli 16. 9. 2018 od 14:00 do 16:00 hodin.

Letošní ročník Dnů NATO v Ostravě & Dnů Vzdušných sil AČR bude mimo jiné zasvěcen stému výročí založení Československa a jeho ozbrojených sil. Organizátoři se proto rozhodli věnovat také historické vojenské technice. Ta bude společně s nejmodernějšími stroji ilustrovat technologický pokrok, jímž si československé a následně české ozbrojené síly prošly. Vrchol těchto oslav zajistí mimořádný průlet historických strojů za doprovodu Smetanovy Vltavy mapující vývoj vzdušných sil za posledních sto let.

Letiště Leoše Janáčka Ostrava celkově zaplní více než sto kusů letecké techniky a desítky kusů techniky pozemní. Víkendový program pak během šestnácti hodin poskytne přes šedesát dynamických ukázek ve vzduchu i na zemi. Prezentovat se bude na dvacet zemí.


PR České televize

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26386/ceska-televize-opet-nabidne-prenosy-z-dnu-nato/