Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 19:57:46   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Dá Ronaldo konečně gól za Juventus? Fotbalový víkend a nejlepší světové ligy sledujte na DIGI TV

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 14.09.2018


Po reprezentační pauze se fotbalisté hrající v nejlepších zahraničních ligách vrátili do svých klubů a o víkendu opět rozehrají soutěžní zápasy. Povede se dát hvězdnému fotbalistovi Cristianu Ronaldovi konečně první gól v novém dresu Juventusu Turín? Na DIGI TV lze zápas Juventus – Sassuolo sledovat v neděli odpoledne v přímém přenosu. Kromě toho vysílá DIGI TV také zápasy anglické Premier League, německé Bundesligy či španělské LaLigy.


Český televizní operátor navíc prodloužil až do konce září slevovou akci Léto zadarmo. Všichni noví zákazníci tak budou mít první tři měsíce po uzavření smlouvy k dispozici více než stovku kanálů DIGI TV zcela zdarma.

Právě italská Serie A, kde nově působí po přestupu z Realu Madrid jeden z nejlepších hráčů světa Portugalec Ronaldo, přibyla od srpna do nabídky DIGI TV, a doplnila nabídku nejlepšího klubového fotbalu. DIGI TV vysílá v České republice na čtyřech vlastních kanálech DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD a DIGI Sport 4 HD. Na posledně jmenovaném mohou fanoušci ostrovní kopané sledovat exkluzivně utkání Premier League a nově též ligového poháru FA Cup.


Premier League: udrží Čech pozici jedničky?

V anglické Premier League bude nabitá především sobota, kdy na DIGI Sport 4 HD od 13:25 začíná přímý přenos zápasu mezi Tottenhamem a Liverpoolem, dosud neporaženým týmem v čele s hvězdným útočníkem Mohamedem Salahem pod vedením německého trenéra Jürgena Kloppa. Od 15:55 tamtéž diváci zjistí, zda má brankář Petr Čech nadále důvěru nového kouče Arsenalu a jestli se postaví mezi tři tyče i na hřišti Newcastlu, nebo půjde do akce jeho německý konkurent Bernard Leno. Fotbaloví fanoušci by si neměli nechat ujít ani snažení kritizovaného Josého Mourinha na lavičce Manchesteru United v zápase na domácí půdě dosud stoprocentního Watfordu. V Anglii se spekuluje, že Mourinha vystřídá Zinedine Zidane.


Série A: Nastoupí Patrik Schick?

Italská Série A nabízí největší taháky v neděli. Od 12:25 startuje na DIGI Sport 1 HD utkání AS Řím vs. Chievo. Nastoupí za domácí miliardový český útočník Patrick Schick, který na konci reprezentačního srazu přišel o odvolaného kouče Karla Jarolíma? Os(t)udný debakl národního týmu v Rusku (1:5) ovšem Schick jenom proseděl na lavičce kvůli drobnému svalovému zranění. Ve 14:55 pak začíná střetnutí Juventusu se Sassuoloem, které se překvapivě drží v závěsu za neporaženým lídrem tabulky. Jenže i když turínský velkoklub ve třech zápasech neztratil ani bod, nabízí se trochu rýpavá otázka – kdy se konečně trefí Cristiano Ronaldo, letní posila za skoro 2,6 miliardy korun?


Bundesliga: Program otevře již v pátek Dortmund

Německá Bundesliga se rozehraje již v pátek utkáním Borussie Dortmund s Eintrachtem Frankfurt, který odvysílá DIGI Sport 1 HD od 20:25. V sobotu, rovněž na DIGI Sport 1 HD, bude následovat přenos utkání Borrusie Mönchengladbach se Schalke 04, které po dvou odehraných kolech překvapivě čeká na první body. V neděli budou moci fanoušci sledovat na DIGI Sport 2 HD od 15:25 utkání Werderu Brémy s Norimberkem a od 17:55 na stejném kanálu duel dvou týmů, které dosud v Bundeslize čekají na první body: Freiburgu se Stuttgartem.


LaLiga: Real i Barcelona v akci

Ve španělské LaLize jsou zatím oba hlavní favorité stoprocentní. Mistrovská Barcelona se pokusí navázat na předešlé výsledky v sobotu na hřišti týmu Real Sociedad (DIGI Sport 1 HD v 16:10), Real Madrid nastoupí na hřišti Atletica Bilbao v sobotu večer a přenos na DIGI Sport 1 HD začne ve 20:40. Atlético Madrid, loňský vicemistr, který je po třech odehraných kolech až na desátém místě, nastoupí v sobotu již od jedné hodiny proti Eibaru (DIGI Sport 1 od 12:55).


Kromě nejlepšího světového fotbalu zacílí kanál DIGI Sport na tenisové fanoušky přímými přenosy ze semifinálového klání Davis Cupu mezi Francií a Španělskem. Hostující celek i lidé u obrazovek bohužel musí oželet světovou jedničku Rafaela Nadala. Legendární Španěl se z týmové soutěže omluvil kvůli zranění ze semifinále grandslamového US Open. V devět večer si na stejném kanálu přijdou na své také příznivci bojových sportů: ve 21:00 začíná přenos z kickboxové série Enfusion live z belgických Antverp.

Díky prodloužení úspěšné akce Léto zadarmo do konce září mohou nejen sportovní fanoušci využít nabídky sledovat DIGI TV zcela zdarma. Tato akce se týká všech nových zákazníků, kteří dostanou první tři měsíce z dvouletého úvazku zdarma a přepínat budou moci mezi více než sty programy bez ohledu na to, jaký programový balíček si zvolí. Během úvodního čtvrt roku navíc nezaplatí ani korunu za pronájem set-top-boxu. Noví zákazníci si mohou v rámci akce Léto zadarmo objednat DIGI TV buď na zákaznické lince 533 427 533, nebo na webové stránce www.novadigitv.cz.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.09.2018 • Motoristický víkend na Eurosportu 2: Karel Hanika a Ondřej Ježek na 24 hodin Bol d’Or, Jakub Smrž v MS superbiků
10.09.2018 • Pojďte ve 37. týdnu s Prima ZOOM do světa
08.09.2018 • Babí léto ve znamení lokálních kuchařských show
07.09.2018 • Adam Ondra je hvězdou Mistrovství světa ve sportovním lezení
04.09.2018 • Sledujte ty nejlepší evropské fotbalisty exkluzivně na stanicích Sport1 a Sport2 - startuje nová Liga národů
03.09.2018 • Pojďte se obohatit zážitky ve 36. týdnu na Prima ZOOM

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist