Tvoja tvár znie povedome opäť ovládla nedeľný večer s rekordnou sledovanosťou!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 25.09.2018
Jedinečná zábavná šou Tvoja tvár znie povedome pokračovala vo svojom úspešnom ťažení aj v nedeľu, 23. septembra 2018, keď sa na obrazovkách televízie Markíza stala v strategickej cieľovej skupine 12-54 opäť najsledovanejším nespravodajským programom dňa.


Tretia premiérová epizóda 4. série mimoriadne úspešnej šou dosiahla v tejto obchodne relevantnej cieľovej skupine doposiaľ najvyšší rating 9,0 % a nadpriemerný trhový podiel 26,4 %. Dych vyrážajúce premeny slovenských celebrít na domáce i zahraničné spevácke hviezdy si vychutnávalo celkovo 472-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, čo je taktiež nateraz najlepší výkon v rámci aktuálnej sezóny.

Vynikajúcu zábavu, korunovanú premiérovým víťazstvom moderátorky Jasminy Alagič za naozaj verné stvárnenie piesne Paš o Paňori svetoznámej speváčky Věry Bílej, si obzvlášť užili mladé ženy 12-34, ktoré Markíze v čase vysielania šou zabezpečili trhový podiel 37,1 %.

Celkovo najsledovanejším programom dňa bola v nedeľu v cieľovej skupine 12-54 relácia Počasie, ktorá zaznamenala skvelý rating 9,8 % a trhový podiel 25,5 %. Aktuálne informácie o počasí si nenechalo ujsť celkovo 570-tisíc divákov starších ako 12 rokov.

(Dáta sú analyzované v meraní LIVE + VOSDAL (Viewing On Same Day As Life) – analýza živého vysielania spojená s oneskorenou sledovanosťou prehranou v ten istý deň ako živé vysielanie. Dáta sú od 1. 1. 2017 analyzované s pridaním Hostí. Zdroj dát: PMT/KANTAR MEDIA)


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26428/tvoja-tvar-znie-povedome-opat-ovladla-nedelny-vecer-s-rekordnou-sledovanostou/