Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 09:14:30   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Ustojí kouč Mourinho tlak? Vychutnejte si prodloužený víkend s fotbalem na DIGI TV

  Autor: DIGI TV , e-mail: info@novadigitv.cz Přidané: 27.09.2018



Svatováclavské fotbalové hody jsou tu! Prodloužený víkend si mohou diváci DIGI TV vychutnat u obrazovek a sledovat dění ve špičkových evropských ligách. Zajímavé bude, jak si povede trenér José Mourinho, jehož Manchester United ostudně vypadl v poháru.


Na DIGI TV se představí také nejlepší fotbalista světa Luka Modrič. Jeho Real Madrid čeká derby proti Atlétiku. Český televizní operátor má jako jediný v nabídce už čtyři elitní soutěže. K přenosům z anglické Premier League a španělské LaLigy letos přibyly německá Bundesliga a italská Série A.

V Premier League momentálně nejvíc poutá pozornost dění v Manchesteru. Slavný klub nabral na rivaly v tabulce ztrátu, kouč Mourinho útočí na novináře a hádá se s francouzským mistrem světa Paulem Pogbou. Vše vyvrcholilo, když – jak řekl legendární Alan Shearer - "příšerní" United vypadli ze třetího kola Ligového poháru po penaltovém rozstřelu proti druholigovému Derby County.

Mourinhův tým má co napravovat. Na programu DIGI Sport 4 HD startuje v sobotu od 13:25 přímý přenos zápasu Manchesteru na půdě londýnského West Hamu. Na stejném kanále si od 15:55 můžete zapnout utkání Arsenalu s Watfordem. Za domácí by měl opět chytat Petr Čech, kterého odborníci velmi chválí a někteří tvrdí, že brankář připomíná svá nejlepší léta v Chelsea. Hosté se zase překvapivě drží na startu anglické ligy mezi nejlepšími. Ale právě Chelsea, bývalý Čechův i Mourinhův zaměstnavatel, soubojem proti dosud stoprocentnímu Liverpoolu obstará na DIGI Sport 4 HD největší tahák prodlouženého víkendu. Duel neporažených celků startuje v 18:25.


Super fotbal od pátku do neděle

Už v pátek se při volném dni můžete večer od 20:25 na kanále DIGI Sport 1 HD nažhavit při sledování souboje Herthy Berlín s Bayernem Mnichov. Domácí tým, kde působí i momentálně zranění reprezentant Vladimír Darida, se drží obhájci titulu na dostřel a v případě vítězství se na bavorský velkoklub dotáhne. Dortmund má odehrány jen čtyři zápasy – tedy o jeden méně než konkurenti. V sobotu v 18:25 hraje Borussia v Leverkusenu na DIGI Sport 2 HD. Druhé v tabulce jsou aktuálně Brémy, které se od 15:25 na DIGI Sport 3 HD představí ve Sttugartu.

Sobota je vůbec nabitá. Na DIGI Sport 1 HD si nenechte od 17:55 ujít Juventus, kde se konečně gólově chytil hvězdný Ronaldo, v utkání proti Neapoli. Turínské mužstvo neztratilo ještě ani bod, ale jeho soupeř jej může z prvního místa sesadit, když zvítězí. O přední příčky se hraje rovněž v madridském derby mezi Realem a Atlétikem od 20:40 na DIGI Sport 1 HD. V domácí sestavě by neměl chybět chorvatský záložník Luka Modrič, který dovedl na mistrovství světa svou zem k senzačnímu stříbru a v tomto týdnu získal ocenění pro nejlepšího hráče podle FIFA. Na rivaly z Madridu by mohla vytvořit tlak vedoucí Barcelona, přímý přenos utkání proti Bilbau dává DIGI Sport 2 HD od 16:10.

Neděle už bude "klidnější", přesto DIGI TV na sportovních kanálech nabídne spoustu kvalitního fotbalu. Český fanoušek by měl zpozornět v 16:55, kdy hraje Cardiff proti Burnley. V Premier League totiž nedávno vstřelil gól útočník Matěj Vydra. Povede se mu znovu skórovat? Sledujte na DIGI Sport 4 HD.


O DIGI CZ

Televizní a mobilní operátor DIGI CZ nabízí divákům v ČR služby satelitní televize a televize přes internet pod obchodní značkou DIGI TV. V jejich programové nabídce jsou kromě řady filmových, seriálových, zábavných i dokumentárních kanálů také exkluzivní sportovní obsah na oblíbených kanálech DIGI Sport 1 HD, 2 HD, 3 HD a 4 HD. Ty obsahují například fotbalovou anglickou Premier League, německou Bundesligu, italskou Sérii A, španělskou LaLigu nebo tenisové turnaje ATP. Služba DIGI2GO je podle nezávislého hodnocení Cnews.cz nejlepší televizí přes internet na českém trhu. DIGI CZ je také poskytovatelem pevného internetového připojení DIGI internet a pod značkou LAMA mobile nabízí mobilní volání a přenos dat. Společnost na českém trhu působí od roku 2006. V dubnu 2015 DIGI CZ koupila česká investiční skupina LAMA ENERGY GROUP, která rozvíjí a rozšiřuje nabídku jejích služeb. DIGI CZ je čistě českou společností a všechny daně, včetně daně z příjmu, jsou odváděny v ČR.


Mgr. Andrej Čírtek, tiskový mluvčí LAMA ENERGY GROUP
Ing. Jaroslav Martínek, Mediální zastoupení DIGI TV, PP Partners Prague, 27. 9. 2018



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.09.2018 • FilmBox odkrývá nabitý program na podzim, v říjnu navíc volně zpřístupní vysílání kanálu FilmBox Premium HD
28.09.2018 • Film o newyorské Met oslavuje 50 let Lincoln Centra i s jeho temnou historií
28.09.2018 • Světová série King of Kings poprvé na Slovensku!
26.09.2018 • Epic Drama uvede v pondělí 1. října v premiéře novou řadu seriálu Nevěstky
23.09.2018 • Vyberte si ten svůj dokument na Prima ZOOM ve 39. týdnu
23.09.2018 • Arena Sport odvysiela historicky prvé majstrovstvá sveta v minifutbale

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist