Říjnové programové tipy kanálů Viasat
Autor: CHILLICOM/Viasat TV , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 30.09.2018
V roce 2018 si obyvatelé Europy společně připomenou mimořádné výročí, které dosud vymezuje moderní systém evropských států a Viasat History je u toho. Jedná se o začátek 30leté války, která zuřila v letech 1618 až 1648. Dokonce i před 400 lety, kdy muži a ženy oné doby, katolíci a protestanti, prožívali tuto válku, chápali, že jde o událost velkého dopadu, jež se týká mnoha národů.

Třicetiletá válka - vláda železa začíná v sobotu 20. října ve 21.00.


Na Viasat Explore se vrací neohrožení lovci pokladů v dosud největší sezoně. Soupeřivost tentokrát stoupá do nových výšin. S novými posádkami, novými pozemky, nečekanými poruchami vybavení a nebezpečnými konfrontacemi se zloději je riziko ještě větší. Opět se vrací tým Dirt Dogs, který si vytyčí obrovský cíl ve výši milionu dolarů. Ránu jim však zasadí odchod partnera, po němž zbyde v týmu prázdné místo. Podaří se jim vše zvládnout?

Australští zlatokopové přicházejí v pondělí 1. října ve 21.00.


Jen malá skupinka zvířat, jako např. psi a kočky, mají přirozené vlastnosti, které jim umožňují sdílet s námi naše domovy. Domácí mazlíčky považujeme za dalšího člena rodiny. Oni však žijí v tajném světě, který bychom stěží poznali. S využitím nejnovějších filmařských technik, od tajných kamer, termo kamer až po pohyblivé rentgeny, na Viasat Nature odhalíme, proč se tato skupinka zvířat stala lidskými společníky. Víte jakou hru naši mazlíčci používají, aby si udrželi pouto s divokou stránkou své povahy?

Domácí mazlíčci ‒ divokost v srdci uvidíte od soboty 6. října v 16.00.


18. století - živý a kosmopolitní gregoriánský Londýn. Epic drama nabídne odvážný a nový pohled na nejvýnosnější podnikání tohoto města – prostituci. Inspiraci nalezl v příbězích skutečných žen a mužů v jejich blízkosti. Ve středu tohoto provokativního seriálu stojí působivá Margaret Wellsová, která se snaží sladit roli matky s rolí majitelky bordelu, a madam Lydia Quigleyová, její bezcitná konkurentka. V premiérové řadě se k nim dále přidá Lady Isabella Fitzová, kterou ztvárnila respektovaná herečka Liv Tylerová.

Nevěstky, 2. série se vrací na scénu v pondělí 1. října ve 21.00.


Na Epic drama bude mít premiéru ještě jeden skvělý seriál, Babylon Berlín. Berlín je v bouřlivých 20. letech metropolí talentovaných a ambiciózních lidí i pokoutných podnikatelů. Avšak pod zdánlivým pozlátkem zbídačelé masy usilují o lepší život. V době organizovaného zločinu a politického extrémismu, kdy stará elita dosud neodstoupila, si na moc brousí zuby mnohem větší monstrum. Gereon, policista z Kolína nad Rýnem. Na povrch se jeví jako rozvážný a upřímný chlap, ve skutečnosti však ukrývá znepokojivé tajemství.

Babylon Berlín začíná bouřit od čtvrtka 18. října ve 21.00.


Karel Kapinus, Managing Director, CHILLICOM

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26447/rijnove-programove-tipy-kanalu-viasat/