HBO Europe začíná natáčet špionážní drama BEZ VĚDOMÍ, v hlavní roli se přestaví Táňa Pauhofová
Autor: HBO Europe , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 04.10.2018
HBO Europe a produkční společnost Etamp Film začínají natáčet novou originální minisérii Bez vědomí v režii Ivana Zachariáše. Natáčení špionážního dramatu, zasazeného do konce osmdesátých let v Čechách a Anglii, bude po 85 dní probíhat na lokacích v České republice a Londýně.


V čele mezinárodního obsazení se v hlavní roli představí herečka Táňa Pauhofová, pro níž jde po první řadě Terapie a historické minisérii Hořící keř již o třetí spolupráci s HBO Europe.

Scénář šestidílné minisérie napsal debutující scenárista Ondřej Gabriel. O režii se postará Ivan Zachariáš, který pro HBO Europe natočil společně s Alicí Nellis celosvětově úspěšnou minisérii Pustina. Bez vědomí v Čechách a na Slovensku navazuje na originální produkce HBO Europe Hořící keř a Pustina, romantickou komedii Až po uši, thriller Mamon a dvě sezóny psychologického seriálu Terapie.


První fotografie z natáčení: zleva - producentka HBO Europe Tereza Polachová, kameraman Jan Velický, režisér Ivan Zachariáš a producent Etamp Film Jan Bílek


Pavla Brožková, PR HBO Europe

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26465/hbo-europe-zacina-natacet-spionazni-drama-bez-vedomi-v-hlavni-roli-se-prestavi-tana-pauhofova/