TV JOJ v kódu CryptoWorks, Test programu TV JOJ na TT Kartách
Autor: PR TRADE and TECHNOLOGY, a.s./satCentrum , e-mail: info@trade-technology.cz Přidané: 08.01.2008
Dne 7. 1. 2008 došlo v distribuci programu televízia JOJ k obnově jejího kódování v systému CryptoWorksTM. Téhož dne akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY tuto stanici zpřístupnila všem uživatelům TT Karet, kteří mají aktivovány programy Slovenské televize STV Jednotka a Dvojka. Program televizní stanice televízia JOJ je nyní v nabídce TRADE and TECHNOLOGY v testovacím režimu.

TV JOJ je pro uživatele TT Karet přístupná na speciální předvolbě s identifikací „TV JOJ_test“. Pro zobrazení této předvolby a příjem tohoto programu je tedy nutné znovu přeladit satelitní přijímač.


Pro naladění programu použijte tyto hodnoty nastavení:

satelit: Astra (23,5°E)
kmitočet: 12 565 MHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 2/3

Po zadání těchto hodnot přijímač nalezne všechny předvolby SKY Linku . Mezi jinými (STV1 TT, STV2 TT, TA3, STV1, STV2, TV JOJ, Markíza...). Zdůrazňujeme, že pro příjem programu TV JOJ pomocí TT Karty, je třeba použít předvolbu TV JOJ_test. Standardní předvolba TV JOJ je určena pro uživatele dekódovacích karet Sky Link.

Obchodní podmínky pro další období ještě nebyly stanoveny. Pro nejbližší období platí, že přístup k TV JOJ mají všichni uživatelé , kteří mají aktivovány programy STV Jednotka a Dvojka.


PR TRADE and TECHNOLOGY, a.s., 7. 1. 2008



Doplnění redakce satCentrum

Slovenská soukromá TV JOJ už vysílá v současné době (8. 1. 2008 odpoledne) kódovaně, v systému CryptoWorks.

Majitelům přístupových karet distributora TRADE and TECHNOLOGY, a.s. proto doporučujeme provést nové naladění transponderu Sky Linku na Astře 3A (na orbitální pozici 23,5 stupňů východně), frekvence 12,565 GHz, horizontální polarizace, SR 27500, FEC 2/3, aby se jim načetl "virtuální" program TV JOJ_test. Na této předvolbě pak mohou tuto stanici sledovat.

Pro majitele zaregistrované aktivní karty Sky Link distributora TBDS, a.s. se nic nemění, po zakódování programu TV JOJ mají k ní přístup na stávající předvolbě TV JOJ.

Pro upřesnění - TV JOJ vysílá s identifikátory SID 8004, V-PID 404, A-PID 564, pro TV JOJ_test se používá SID 8204, identifikátory V-PID 404, A-PID 564 zůstávají samozřejmě shodné, protože se nejedná o další program.



Doplnění redakce satCentrum, 8. 1 2008, 18:30 hod:

TV JOJ vysílá opět volně, s příznakem kódování CryptoWorks.



Doplnění redakce satCentrum, 9. 1 2008, 12:30 hod:


TV JOJ už začala dnes po poledni opět kódovat, v systému CryptoWorks.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2649/tv-joj-v-kodu-cryptoworks-test-programu-tv-joj-na-tt-kartach/