Česko Slovensko má talent je v půlce
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 18.10.2018
Sice jsme za polovinou největší talentové show, ale ještě druhá polovina neuvěřitelných talentů vás čeká. Navíc budeme gradovat. S noblesou a vtipem vás provází porota ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová a moderátoři Lujza Garajová Schrameková a David Gránský. Komu se budete smát tentokrát, kdo vás ohromí a kdo naopak dojme?


Další díl Česko Slovensko má talent uvidíte v pátek 19. října ve 20.15 na Primě.

Takže pozor… Oslní nás silák, který umí drtit kameny holou rukou se syrovým vajíčkem v ruce. Zazpívá moderně folklórní kapela a překvapí akrobatické batmanky u tyče.

Italský taneční pár, který spolu žije i v reálném životě, předvede fascinující podívanou v kombinaci se světelnými efekty. O rap není v aktuální řadě nouze, ale tentokrát to bude spíše stand up comedy.

Nesmí chybět kouzelník, ale jak Jaro říká: „Mně nevadí dobří kouzelníci, ale jen ti špatní.“

Samozřejmě se také bude hodně zpívat. A opět se objeví něco, co tu ještě nebylo – švédská jeptiška, která umí žonglovat pingpongovými míčky pusou a nejen to. Zvládne s nimi hrát na xylofon pusou i vagínou.

Ani s tancem to tentokrát nebude žádná sláva – zvlášť když jsou tanečníci dost naštvaní. Které vystoupení zase rozehřeje dámskou část poroty? No jasně, budou to polonazí parkuristé, kteří do přímé interakce zapojí i Dianu Mórovou.

Talentový večírek bude plný zpěvu, tance, repíkování a vtipných výstupů, ale i silných příběhů. 14letý Kristián přišel o mámu a táta s bratrem jsou vážně nemocní, přesto bojuje s osudem zpěvem. Jak se mu to daří, posuďte sami.

Pojďte se kochat talenty i netalenty.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26513/cesko-slovensko-ma-talent-je-v-pulce/