Na Turnaji mistryň se představí rekordní počet českých hráček - vrchol tenisové sezony odvysílají exkluzivně stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis
Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 20.10.2018
Nejlepší světové tenistky si to rozdají o triumf okruhu WTA na ostře sledovaném turnaji v Singapuru. Tenisový svátek začíná již v neděli 21. října, závěrečné finále se pak odehraje přesně za týden 28. října. Pro českého fanouška bude jeho průběh mimořádně atraktivní. Ve dvouhře a čtyřhře může totiž uspět hned sedm Češek. Žádný z jejich zápasů fanouškům neunikne díky přímým přenosům stanic O2 TV Sport a O2 TV Tenis.


V elitní osmičce dvouhry se v Singapuru představí Petra Kvitová a Karolína Plíšková. Obzvláště první jmenovaná je považovaná za jednu z velkých favoritek celého Turnaje mistryň. Dvojnásobná wimbledonská vítězka totiž může navázat na svou vydařenou sezonu.

Pro Kvitovou hovoří i její vzájemná bilance s konkurentkami z hvězdné osmičky. Letos se proti nim radovala sedmkrát z vítězství a poznala jedinou porážku. V Asii tak může dokonat svůj fenomenální návrat na tenisový vrchol. Karolína Plíšková si na velkolepém zakončení sezony zahraje potřetí v řadě, loni došla do semifinále.

Naději na úspěch mají české tenistky i ve čtyřhře. Loňské vítězství bude obhajovat Andrea Sestini Hlaváčková tentokrát ve dvojici s krajankou Barborou Strýcovou. Druhý ryze český pár tvoří Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková, letošní šampionky z Wimbledonu i z Rolland Garros. Zkušená Květa Peschke se do Singapuru kvalifikovala s Američankou českého původu Nicole Melichar.

"Bude to pomyslná oslava celé sezony, moc se na Singapur těším. Navíc s Bárou Strýcovu tam letíme v dobré formě, teď se nám v Asii dařilo a soupeřky o nás budou vědět. V posledních letech máme neskutečně silnou generaci, což dokládá účast tolika českých hráček na Masters. Všichni společně si chceme užít nejkrásnější turnaj v roce, diváci O2 TV Sport se mají na co těšit," uvedla tenistka Andrea Sestini Hlaváčková.

Hraje se systémem, ve kterém se hráčky navzájem potkají ve dvou čtyřčlenných skupinách. Nejlepší dvě z každé skupiny postupují do semifinále, v němž se následně rozhodne o dvou finalistkách. Všechny zápasy z Turnaje mistryň ze Singapuru odvysílají stanice O2 TV Sport a O2 TV Tenis.

Digitální televize O2 TV drží exkluzivní vysílací práva na kompletní okruh WTA až do konce roku 2019. V balíčku nechybí ani práva na WTA Elite Trophy, kde si zahraje dvanáct nejlepších hráček, které se neprobojovaly na Turnaj mistryň.


O společnosti O2 Czech Republic

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 287 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně. O2 TV se pyšní také novou úvodní obrazovkou Moje menu. Tato nová funkce analyzuje v každém okamžiku tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně jej třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií. O2 TV funguje na platformě nangu.TV.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26522/na-turnaji-mistryn-se-predstavi-rekordni-pocet-ceskych-hracek-vrchol-tenisove-sezony-odvysilaji-exkluzivne-stanice-o2-tv-sport-a-o2-tv-tenis/