„Ponorka“ zakotvila exkluzivně na Epic Drama - přichází televizní událost roku!
Autor: CHILLICOM , e-mail: info@chillicom.cz Přidané: 29.10.2018
Netrpělivě očekávaný seriál DAS BOOT (Ponorka) s rozpočtem 32,8 milionu dolarů a špičkovým mezinárodním hereckým obsazením bude mít premiéru exkluzivně na kanálu Epic Drama 26. listopadu v 21:00 hod. Seriál, který je výsledkem koprodukce Bavaria Fiction, Sky Deutschland a Sonar Entertainment, budou diváci moci sledovat každé pondělí večer, a to vždy hned dva díly za sebou.


Natáčení původního osmidílného seriálu probíhalo v Mnichově, La Rochelle, Praze a na Maltě. Das Boot vypráví příběh závažných rozhodnutí a přežití, vykresluje trýznivé emoční vypětí během druhé světové války a přibližuje brutalitu života v nesmyslném válečném konfliktu. Hlavní role ztvárnila řada uznávaných herců z několika zemí: Vicky Krieps (Phantom Thread), Lizzy Caplan (Masters of Sex) Tom Wlaschiha (Game of Thrones), Vincent Kartheiser (Mad Men), James D’Arcy (Marvel’s Agent Carter), Thierry Frémont (Juste un regard) a Rick Okon (“Tatort”).

Autenticky, historicky věrně zpracovaný seriál dějově volně navazuje na stejnojmenný film z roku 1981, ale přináší šíře pojatý příběh se dvěma originálními dějovými liniemi odehrávající se na moři a na pevnině, s novou ponorkou, novou posádkou a novou misí.

Na podzim roku 1942 je v okupované Francii ponorka U-612 připravená na křest ohněm. Její osádka s novým kapitánem Klausem Hoffmannem míří na svoji první misi do stále brutálnější válečné vřavy. Čtyřicítka mladých mužů na palubě se potýká se stísněnými, klaustrofobními podmínkami života pod hladinou. Se stoupajícím napětím se začnou projevovat všechna zákoutí jejich osobností a loajalita je stále křehčí.

V přístavu La Rochelle se mezitím Simone Strasser obrátil svět vzhůru nohama kvůli nebezpečné známosti a zakázané lásce. Vnitřní rozpolcenost mezi věrností Říši a sympatiemi k odboji ji nutí klást zásadní otázky. Může vše, čemu dosud věřila, být ve skutečnosti lež?

Seriál Das Boot uvede v premiéře exkluzivně kanál Epic Drama od pondělí 26. listopadu ve 21:00 hod.


Karel Kapinus, Managing Director, CHILLICOM

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26550/ponorka-zakotvila-exkluzivne-na-epic-drama-prichazi-televizni-udalost-roku/