SPORT2 cez anténu v HD kvalite, program bude počas novembra zdarma
Autor: Towercom/W.R.P.R. , e-mail: info@plustelka.sk Přidané: 06.11.2018
Spoločnosť Towercom rozšírila pre divákov počet programov vo vysokom rozlíšení. Od 5. novembra je stanica SPORT2 vysielaná cez anténu v HD kvalite. Tento športový kanál bude navyše v rámci ochutnávky rozšírenej programovej ponuky v novembri vo voľnom vysielaní dostupný zdarma.


V rámci pokračovania tzv. „programových ochutnávok”, ktoré spoločnosť po prvýkrát uviedla v septembri 2017, si diváci budú môcť vychutnať rozšírené športové vysielanie, vrátane prenosu F1 Veľkej ceny Brazílie (11. 11.) a Abú Dhabí (25. 11.) až do konca mesiaca.

Tešiť sa môžu aj priaznivci futbalovej Ligy národov. V aktuálnom mesiaci budú môcť sledovať rozhodujúce zápasy v základných skupinách novej súťaže, ako napríklad Chorvátsko - Španielsko (15.11.), Holandsko - Francúzsko (16.11.) alebo Anglicko - Chorvátsko (18.11.)

Fanúškovia hokejovej KHL a obzvlášť Slovanu Bratislava budú môcť v novembri sledovať, či sa slovenskému zástupcovi v druhej najlepšej hokejovej lige na svete podarí udržať si nádej na postup do play off. Najbližšie ho čaká trip v Rusku, ale aj domáce stretnutia, z ktorých bude chcieť vyťažiť čo najviac bodov. Najťažšia bitka na ľade zrejme vypukne 19. Novembra, keď Slovan zabojuje na ľade lídra svojej západnej konferencie CSKA Moskva.

“Sme radi, že sa nám darí neustále zlepšovať kvalitu našich služieb a prispievať tak k lepšiemu diváckemu zážitku pre všetkých, ktorí sledujú vysielanie cez anténu,” povedal o ponuke generálny riaditeľ Towercomu Ivan Peschl.

SPORT 2 v HD kvalite aj ochutnávku je možné naladiť na novej programovej pozícii. Pokiaľ to televízny prijímač neurobí automaticky, je potrebné urobiť to manuálne. Bezplatná ochutnávka bude dostupná v SD kvalite.


Mikuláš Virág, Account Manager, W.R.P.R.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26583/sport2-cez-antenu-v-hd-kvalite-program-bude-pocas-novembra-zdarma/