Česko Slovensko má talent – další várka talentů
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 07.11.2018
Kdo překvapí, zaujme, dojme, rozesměje nebo naštve porotu tentokrát? Užijte si největší světovou talentovou show s porotou Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová a moderátory Lujzou Garajovou Schramekovou a Davidem Gránským. A kdo nejvíc dostane vás? Další díl Česko Slovensko má talent uvidíte v pátek 9. listopadu ve 20.15 hod. na Primě.


Vydejte se s námi po stopách talentů. Hned na začátek dostane porota dárek z Rumunska – hadí ženu v krabici. Budeme zpívat od prvorepublikových písniček až po moderní hity. Překvapí vás dvojitý dog dancing. Artistka, která se po pádu přeorientovala na zpěv, oslní písní od Věry Špinarové. Neméně zazáří polská akrobatická dvojice, která tvoří pár i v soukromí.

Pořádně temperamentní tanec předvede mladá romská skupina. A také si trošku zarapujeme. Uvidíte nejen fantastické zrcadlové žonglování, ale navíc se jedná o léčebnou metodu, která pomáhá pacientům po amputaci končetiny. Předvede ji zdravotní bratr z Itálie.

Trošku přitvrdíme a dáme si pořádný rockový nářez v podání kapely Dneska ne. A hned je vystřídá neméně tvrdá dívčí hudební skupina Poison Candy. Kapelový díl doplní Docela kapela, která předvede řízkový rock.

Zaujme disciplína slam poetry – něco jako stand up poezie, kterou jsme v Talentu ještě neměli. Stínové divadlo z Ukrajiny vás také pohladí po duši. A opět se objeví jeden odvážlivec, který si víc myslí, že má talent, než že by ho skutečně měl, a bude pokračovat v hardrockovém žánru. Navíc si vyžádá od poroty, že potřebuje minimálně tři minuty na svůj „pěvecký“ projev. Dá mu porota druhý pokus a bude to stačit? Přesvědčte se v dalším nabitém dílu.

Pojďte se kochat talenty i netalenty! Další díl Česko Slovensko má talent uvidíte v pátek 9. listopadu ve 20.15 hod. na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26586/cesko-slovensko-ma-talent-dalsi-varka-talentu/