TV Markíza odvysiela mimoriadnu reláciu Komunálne voľby 2018
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 09.11.2018
Takmer tritisíc slovenských miest a obcí si v sobotu, 10. novembra 2018, zvolí svoje nové vedenie. Kto vyhrá a kde? Diváci televízie Markíza sa všetko dozvedia z prvej ruky vďaka mimoriadnej relácii s názvom Komunálne voľby 2018, ktorej priamy prenos je naplánovaný na nedeľu, 11. novembra 2018, so začiatkom o 10:00.


Moderátori Zlatica Švajdová Puškárová a Michal Kovačič v štúdiu privítajú sociológa Martina Slosiarika a politického komentátora Mariána Leška.

„Už je takou veľkou tradíciou, že Markíza prináša naozaj kvalitné mimoriadne štúdiá k voľbám. Samozrejme, na divákov čakajú hlavne najčerstvejšie výsledky, ktoré budú určite zaujímavé a tie súboje často veľmi napínavé. Naživo sa tiež budeme spájať aj so samotnými novozvolenými primátormi,“ povedala Zlatica Švajdová Puškárová.

„Divákom sa budeme snažiť poskytnúť čo najkomplexnejší informačný servis. Naši hostia zanalyzujú a zhodnotia, čo tieto voľby znamenali pre tzv. veľkú politiku, aké vysvedčenie vystavili voliči koalícii aj opozícii, a venovať sa určite budeme aj fenoménu nezávislých kandidátov,“ dodal Michal Kovačič.

Volebné dianie bude TV Markíza podrobne mapovať aj vo svojich štandardných spravodajských reláciách, komplexné informácie a výsledky sprostredkuje tiež na portáli TVnoviny.sk.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26592/tv-markiza-odvysiela-mimoriadnu-relaciu-komunalne-volby-2018/