ČAEK uspořádala 1. listopadu slavnostní setkání v Ivančicích
Autor: ČAEK , e-mail: caek@ceak.cz Přidané: 12.11.2018
Českou asociaci elektronických komunikací z. s. (ČAEK) založili původně hlavní zástupci a provozovatelé tzv. kabelové televize v České republice jako občanské sdružení Česká asociace kabelových komunikací dne 18. prosince 1998 v Praze. První vedení, prezidenta, představenstvo a dozorčí radu, zvolili zakladatelé 14. ledna 1999 a dne 15. února 1999 Ministerstvo vnitra ČR registrovalo stanovy občanského sdružení, od 1. ledna 2016 zapsaného spolku.


Dne 1. listopadu 2018 uspořádala ČAEK slavnostní setkání s recepcí v Ivančicích, za účasti vysokých představitelů státní správy a zástupců sektoru elektronických komunikací, ICT a převzatého vysílání v ČR.

Prostory velkorestaurantu Pod Kapličkou v Ivančicích Alexovicích ožily vzpomínkami na bohatou dvacetiletou historii a dosavadní mnohotvárnou činnost ČAEK, která chystá jubilejní oslavy výročí v jarních měsících 2019, kdy vstoupí do dalších let s novým vedením spolku a také s novými idejemi, představami a plány na rozvoj sektoru v dalším období až do roku 2022, kdy se v druhé polovině roku Česká republika ujme předsednictví v Radě EU.

ČAEK děkuje svým členům a také partnerům a příznivcům za setrvalou podporu a spolupráci a těší se, že v ní bude i nadále intenzivně pokračovat.


Česká asociace elektronických komunikací z. s./Czech Association of Electronic Communications

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26604/caek-usporadala-1-listopadu-slavnostni-setkani-v-ivancicich/