Pražské derby i souboj Plzně s Realem Madrid se zařadily mezi nejsledovanější přenosy v historii O2 TV
Autor: O2 TV , e-mail: info@o2.cz Přidané: 13.11.2018
Televize O2 TV registruje v posledních týdnech mimořádný zájem o fotbalové přenosy na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Historické milníky byly přepsány již při slavném derby mezi Spartou a Slavií, které sledovalo téměř 200 tisíc diváků. Tato hranice sledovanosti byla zaznamenána i v minulém týdnu u středečního souboje plzeňské Viktorie s Realem Madrid v Lize mistrů.


"Prakticky týden co týden nyní dochází k překonávání dosavadních rekordů. Představení Viktorie Plzeň s hvězdným Realem Madrid v Lize mistrů sledovalo na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal 200 tisíc diváků. Jak ve sledovanosti, tak například v objemu přenesených dat jsme dosáhli nejvyšších čísel za celou více než dvanáctiletou historii televize O2 TV," uvedl Richard Siebenstich, ředitel komerční divize O2.

Diváci O2 TV si oblíbili i českou nejvyšší fotbalovou soutěž, na kterou má společnost O2 vysílací práva minimálně až do roku 2022. Derby mezi pražskou Spartou a Slavií hrané v neděli 4. listopadu vidělo téměř 200 tisíc diváků, čímž se zařadilo mezi vůbec nejsledovanější přenosy O2 TV v rámci FORTUNA:LIGY. "Zákazníci O2 TV však mají zájem i o ostatní zápasy ve FORTUNA:LIZE. Například utkání mezi Libercem a Slavií, které se hrálo nedávno v rámci 12. kola, sledovalo 130 tisíc diváků," prozradil Richard Siebenstich.


O společnosti O2 Czech Republic

Digitální televize O2 TV se může pochlubit 287 tisíci aktivními set top boxy. Dalších 50 000 diváků sleduje vysílání pravidelně v restauracích. Počet zákazníků, kteří využívají O2 TV aktivně prostřednictvím webu nebo aplikace, dosahuje na 350 tisíc diváků. Za rostoucím zájmem o digitální televizi stojí především její unikátní funkce, jako jsou výběr ze souběžně hraných zápasů, výběr úhlů kamer nebo možnost sledovat kompletní televizní nabídku až sedm dní zpětně. O2 TV se pyšní také novou úvodní obrazovkou Moje menu. Tato nová funkce analyzuje v každém okamžiku tisíce hodin obsahu na všech kanálech a přehledně jej třídí do osmi nejpopulárnějších obsahových kategorií. O2 TV funguje na platformě nangu.TV.


David Solnař, Tiskový mluvčí O2 TV Sport

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26607/prazske-derby-i-souboj-plzne-s-realem-madrid-se-zaradily-mezi-nejsledovanejsi-prenosy-v-historii-o2-tv/