Victora Beckham je módní ikonou roku 2018
Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 15.11.2018
Lidé volili své hvězdy. Slavnostní vyhlášení People´s Choice Awards proběhlo v noci z 11. na 12.11. v Santa Monice a televize E! u toho nemohla chybět. Pokud jste nestihli živý přenos, máte možnost se na televizi E! podívat na příchod hvězd na červený koberec i celé předávání v reprízách 15.11. ve 20.00 hodin či 17.11. ve 21.00 hodin, a zažít momenty překvapení i radosti společně s oceněnými.


Mezi letošní výherce patří například módní návrhářka Victoria Beckham v kategorii Fashion Icon, Scarlett Johansson v kategorii Movie Star za film Avengers: Infinity War, Shawn Mendes v kategorii Male Artist, Jim Parsons v kategorii Comedy TV Star za seriál Teorie velkého třesku, nebo reality rodina Kardashianových v kategorii Reality Show za jejich show Držte krok s Kardashians.

Během předávání cen došlo k mnoha dojemným momentům včetně vyznání lásky Blake Sheltona manželce Gwen Stefani, nebo poděkování Kim Kardashian požárníkům, kteří v dnešních dnech bojují s požárem v Kalifornii. Kim s rodinou je jednou z těch, kteří byli evakuováni ze svých domů a doufají, že jejich domovy nelehnou popelem.

Ocenění People´s Choice Awards je oslavou všech odvětví zábavního průmyslu. Lidé z celého světa měli možnost hlasovat pro hvězdy ve 43 kategoriích během září a října. Vedle stálých kategorií z filmové, hudební a televizní oblasti, byly zařazeny i nové kategorie, jako např. „The Game Changer of 2018“, „The Social Star of 2018“ či „The Beauty Influencer of 2018“.


O televizním kanále E! v České republice a na Slovensku

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmedia.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.


Veronika Tamchynová a Martina Zvířecí, TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26615/victora-beckham-je-modni-ikonou-roku-2018/