Poslední castingový díl a semifinále Česko Slovensko má talent
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 21.11.2018
Užijte si poslední castingovou přehlídku rozmanitých talentů s celou porotou ve složení Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová a moderátory Lujzou Garajovou Schramekovou a Davidem Gránským. A hned druhý den v rámci semifinálového večera zjistíme, kdo doplní finalisty, kteří už předtím získali zlatý bzučák. O složení finálové osmičky budete moci hlasovat i vy! Koho pošlete dále?


Poslední castingový díl Česko Slovensko má talent uvidíte v pátek 23. listopadu ve 20.15 a hned druhý den, v sobotu 24. listopadu, ve 20.20 na Primě vypukne semifinálový večer ČSMT.

Usaďte se k talentovému klání a sledujte poslední várku talentů. I dnes vás čeká nejedno překvapení. Odstartujeme pěveckým číslem pohádkového muže z Jičína s jeho vlastní písní Pro Editku. Ale zpěvu bude samozřejmě více. U někoho to bude propadák, jinému hudba pomohla bojovat proti šikaně. A celá další řádka zpěváků vás buď rozesměje, dojme, nebo budete koukat s otevřenou pusou.

Bude se také tančit – čeká nás rovnou dívčí duo u tyče. Uvidíte i hip hop. Hodně muzikální díl obohatí účinkující z předchozích ročníků, kteří chtějí nastartovat druhou kariéru. Předvedou se hráči na saxofon, housle, klarinet, klavír… Ale naprosto vás dostane bubenická show – Groove Army. Nebude chybět ani humor. Křehká dívka s vlastní tvorbou vás rozněžní.

A letošní pořádnou nadílku striptérských čísel uzavře hodně odvážný hasič, který jediný ukáže úplně všechno. A pozor, objeví se matador talentových klání, který se zúčastnil všech sedmi ročníků ČSMT a který letos oslavil 77. narozeniny – pan Jozef Pátrovič. Jak dopadne tentokrát?


Sobotní semifinále nabídne boj o poslední postupová místa do finále. Porota bude mít těžkou úlohu – dostane k dispozici ještě dva žolíky a z velkého množství talentů, které poslali dál, vybere dva účinkující, kteří se dostanou rovnou do finále. Poté vyberou 6 semifinalistů z řad pěveckých a varietních/artistických čísel. Pak už to bude jen na divácích, které dva soutěžící pošlou do finále a doplní osmičku bojujících o celkové vítězství v sedmém ročníku ČSMT.

Pojďte se kochat talenty i netalenty!


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26632/posledni-castingovy-dil-a-semifinale-cesko-slovensko-ma-talent/