Kusturica dnes na TV Spektrum predstaví diktátorovu čarodejnicu aj liečiteľa z Veľkeho Medera
Autor: PR.Konektor , e-mail: info@prkonektor.sk Přidané: 29.11.2018

Televízna stanica Spektrum dnes, 29. novembra o 22:00 hod., odvysiela film o rozkvete ezoteriky, mágie a služieb novodobých čarodejníc a liečiteľov v strednej Európe v 90. rokoch v rámci 2. časti dokumentárneho seriálu Vtedy na východe.


Za socializmu bola ezoterika, mágia a podobné umenia niekde zakázané, inde jednoducho neboli brané na vedomie. Toto všetko vo východnej a strednej Európe od 90. rokov minulého storočia zažíva svoj zlatý vek. Služby moderných čarodejníc, ktorých korene nájdeme v rómskej kultúre, využívajú nielen obyčajní ľudia, ale aj politici.

Čarodejnice, veštci, liečitelia, astrológovia, vedmy, vyháňači zlých duchov, ale aj výskumníci telepatie vedeckými metódami sa predstavia v 2. časti dokumentárneho seriálu Vtedy na východe vo štvrtok 29. novembra o 22:00 hod. na televíznej stanici Spektrum.

Seriál divákom okrem iného predstaví populárneho slovenského liečiteľa Damiela z Veľkého Medera, ktorý dokáže zbaviť urieknutia, vyčistiť im auru a zabezpečiť úspech, či kráľovnú bielej mágie Mariu Campinu, ktorá predpovedala pád Ceaucescovho režimu v Rumunsku.

Trailer k seriálu si môžete pozrieť tu: https://youtu.be/hpe6ysAyQLQ


Michaela Ivaničová, PR Consultant, PR.Konektor, Bratislava

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26654/kusturica-dnes-na-tv-spektrum-predstavi-diktatorovu-carodejnicu-aj-liecitela-z-velkeho-medera/