Show Jana Krause – 5. 12. 2018
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 02.12.2018

Moderátor Leoš Mareš, lékař Libor Zámečník, specializující se na protézy penisu, a basketbalista Jaromír Bohačík se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 5. prosince ve 21.35 hod. na Primě.


Leoš Mareš – moderátorská ikona a jedna z nejvlivnějších osobností českého showbyznysu. Od roku 1998 uvádí v rádiu spolu s Patrikem Hezuckým Ranní show. Moderoval také talentové soutěže a reality show, legendární hitparádu Eso či vyhlašování ankety Český slavík a Ceny Anděl. Byl také porotcem v show Česko Slovensko má talent. Zahrál si rovněž ve filmech – v roce 2003 Jak básníci neztrácejí naději a 2016 Jak básníci čekají na zázrak. V roce 2017 se objevil v hudebním filmu Muzzikanti, kde s Patrikem Hezuckým hráli dvojici příslušníků Policie. Natočil také několik alb, na kterých jsou mimo jiné i duety s Martinou Balogovou či Terezou Kerndlovou. Sám sebe nepovažuje za zpěváka. Nicméně příští rok na jaře plánuje hned tři večery po sobě vystoupit v největší aréně v Česku se svou spektakulární show. Diváci se mohou těšit na pohyblivou scénu s přechodovými lávkami a centrálním i oválným pódiem vedoucím napříč halou, na živou kapelu, symfonický orchestr, mnoho hostů a mnoho Leošových kožichů.


MUDr. Libor Zámečník – specialista na implantaci penilních protéz. První lékař, který u nás začal dělat protézy penisu. „Potíže se ztopořením má až polovina českých mužů ve věku od 35 do 60 let. Ti, u nichž selže léčba pomocí medikamentů, injekcemi do topořivých těles v penisu nebo vakuových pump, mají ještě jednu možnost – poruchu erekce mohou řešit implantací protézy do penisu,“ objasňuje doktor Zámečník. Implantáty se vyrábějí ve dvou základních typech. Nenafukovací (polotuhé) mají velmi jednoduché použití – pouhým ohybem penisu se nastaví poloha vhodná pro uskutečnění pohlavního styku. Jsou také výrazně levnější, polotuhý implantát vyjde pacienta na 99 tisíc korun. Nevýhodou polotuhého implantátu je trvalá erekce, která může být pro některé muže obtěžující. Celosvětově se proto nenafukovacích protéz implantuje jen 20 % z celkového počtu. Nafukovací implantáty jsou ovladatelné malou pumpičkou umístěnou v šourku – muž jednoduše několika zmáčknutími naplní cylindry implantátu tekutinou, která je v rezervoáru umístěném v samotné protéze či jinde v těle. „Na těle pacienta není mechanismus znát, ani když je zcela nahý. I pohmatový vjem z penisu je přirozený, rozdíl od zdravého penisu není schopna poznat ani většina partnerek.“ Nafukovací protéza je ale finančně náročnější, cena sahá až do 275 tisíc korun. Operace trvá dvě hodiny a pacient jde druhý den domů. Za měsíc se pumpa poprvé aktivuje a pacient může zahájit kvalitní sexuální život.


Jaromír Bohačík – jedna z největších hvězd současného českého basketbalu hraje na pozici křídla, někdy rozehrávače. Prožívá asi nejúspěšnější sezónu v kariéře. Po loňském přestupu z USK Praha, kde se rychle vypracoval v lídra týmu, se zabydlel v nabité sestavě Nymburku, se kterým získal už dva mistrovské tituly, dvakrát vyhrál Český pohár a letos si zahrál i Ligu mistrů. Patří ke střeleckým lídrům národního týmu – už od listopadu 2017 je jeho velkou oporou v kvalifikaci o MS 2019. Je jedním z nejlepších střelců týmu a také díky němu si Češi jako jeden ze čtyř evropských týmů zajistili postup na MS ještě čtyři kola před koncem kvalifikace. Naposledy hráli Čechoslováci na MS v roce 1982, takže český basketbal se na světovém šampionátu, který bude pořádat Čína v srpnu a září 2019, objeví po 37 letech. V lize nastupuje Jaromír také proti svému bratrovi Petru Bohačíkovi, který je o 7 let starší a hraje aktuálně za Ostravu. Nejvyšší soutěž nikdy nehráli ve stejném týmu.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 5. prosince ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26663/show-jana-krause-5-12-2018/