Prvým koučom The Voice Česko Slovensko je Vojta Dyk!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 04.12.2018
Televízie Markíza a Nova nasadia už na jar 2019 do vysielania jeden z najúspešnejších svetových formátov The Voice. Do kresiel pre koučov zasadne štvorica osobností vybraných z najlepších českých a slovenských spevákov a hudobníkov. O tom, kto zo súťažiacich dostane šancu na postup, rozhodne práve kouč otočením svojho kresla.


Prvým koučom The Voice Česko Slovensko sa stane spevák a muzikant Vojta Dyk, ktorý bude vôbec po prvýkrát v histórii súčasťou takto veľkej talentovej šou. Vojta má jeden z najväčších hlasových rozsahov na českej aj slovenskej hudobnej scéne, je uznávaným profesionálom vo svojom obore a v súčasnej dobe exceluje v swingovej formácii B-Side Band.

„Už dlho som dostával ponuky na rôzne televízne projekty, ktoré som úspešne odmietal. Rozhodovanie bolo dlhé, pretože sa veľmi do televíznej zábavy nepchám, ale v tomto prípade mi dáva zmysel to, že všetci ľudia, ktorí sa do súťaže prihlásili, už vedia spievať, a ide len o to pomôcť im, nakopnúť, možno aj poradiť. Takže žiadne zosmiešňovanie, ale skôr snaha pomôcť. Takže vlastne samé pozitíva. S tým do toho idem. To mi dáva zmysel,“ hovorí Vojta Dyk.

„Táto šou je o hlase, hľadáme najlepší hlas oboch krajín a na ničom inom vlastne nezáleží. V tom je práve sila tohto formátu, a preto je aj naďalej jednou z najlepších šou na svete,“ hovorí kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský.

Kto zvíťazí, stane sa novou speváckou hviezdou a získa výhru v hodnote 75 000 eur? Vzrušujúci súboj o prestížny titul The Voice Česko Slovensko odštartuje na obrazovkách televízií Markíza a Nova už čoskoro.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26673/prvym-koucom-the-voice-cesko-slovensko-je-vojta-dyk/