Vánoční dárek pro milovníky vaření: TV Paprika se zařazuje zařazuje do základní nabídky T-Mobile a do balíčku Optimal u Orange TV
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 05.12.2018
Přes 50 tisíc zákazníků operátora T-Mobile v České republice a přes 50 tisíc zákazníků operátora Orange na Slovensku mají nově od 3. prosince možnost sledovat ty nejlepší pořady o vaření na kulinářské stanici TV Paprika. Stanice TV Paprika se v T-Mobile nově přesouvá z balíčku L do základního balíčku S a také se v Orange TV přesouvá z doplňkového balíčku Hobby do základního balíčku Optimal.


Je tak dostupná všem divákům, využívajících všech platforem, které operátoři T-Mobile a Orange TV nabízí. Už v prosinci se tak abonenti mohou těšit na vánoční pořady pod vedením těch nejlepších šéfkuchařů světa jako Jamie Oliver, Gordon Ramsay nebo Nigella Lawson.


Výběr vánočních pořadů na TV Paprika

James Martin: Vánoce v kuchyni - vysíláme 9. prosince od 10:00

Gordon, Gino, Fred a pečené vánoce - vysíláme 16. prosince od 19:00

Jamie Oliver – Vánoční recepty - vysíláme 16. prosince v 18:10

U Nigelly doma – vánoce - vysíláme 22. prosince od 19:00

Gordon, Gino a Fred na cestách - vysíláme 26. prosince od 15:00


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central and Northern Europe

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26677/vanocni-darek-pro-milovniky-vareni-tv-paprika-se-zarazuje-zarazuje-do-zakladni-nabidky-t-mobile-a-do-balicku-optimal-u-orange-tv/