Sygic spouští aplikaci pro Apple TV
Autor: Sygic , e-mail: info@sygic.cz Přidané: 06.12.2018

Sygic, přední poskytovatel GPS navigace, představuje svou první aplikaci pro Apple TV. Lidé si v ní prohlédnou až pět tisíc 360° videí z celého světa, které pro Sygic natočil dokumentarista Michal Gálik.


„Lidé si v nové aplikaci prohlédnou až pět tisíc videí ve virtuální realitě z padesáti destinací. Patří mezi ně Praha, Barcelona, Moskva, Londýn, Řím, Istanbul, Dubaj, Hong Kong, Sydney, New York, nebo San Francisco. Záběry zachycují například let balonem nad chrámy v Kambodži, plavbu na benátské gondole nebo jízdu historickou tramvají v San Franciscu. 360° cestovatelská videa natočil pro Sygic dokumentarista Michal Gálik. Kolem dokola se v nich lidé rozhlédnou s pomocí televizního ovladače,” vysvětluje Lukáš Nevosád, VP Travel ve společnosti Sygic.

Aplikace pro Apple TV je v podstatě dalším rozšířením cestovatelské aplikace Sygic Travel. Kromě 360° videí obsahuje i zajímavá turistická místa. Ta si mohou lidé přidat do svých oblíbených míst a synchronizovat si je pod svým účtem s mobilní aplikací nebo webovým plánovačem Sygic Maps. Nedávno spustil Sygic Travel také podpporu pro Apple Watch.


Simona Vojtěšková, Sygic, PR

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26679/sygic-spousti-aplikaci-pro-apple-tv/