Světlý maják humoru pokračuje v jízdě - Prima Comedy Central slaví na českých obrazovkách třetí rok!
Autor: Prima Comedy Central/FleishmanHillard , e-mail: info@primacomedycentral.cz Přidané: 14.12.2018
Smysl pro humor je vlastnost, kterou se nemůže pyšnit každý jedinec, natož pak celý televizní kanál. Prima Comedy Central je v tomto případě světlou výjimkou. V šedi každodenního zpravodajství tu divák nalezne něco, co mu vleje život do žil. My Češi jsme národem, který zábavu oceňuje ze všech nejvíc, a proto není překvapením, že i tento rok stanice zaznamenala třetinový nárůst ve sledovanosti.


S čísly to obecně nemá Prima Comedy Central vůbec špatné. Za tři roky existence se jí povedlo s diváky zabít 1462x Kennyho, zažít 480x „legen-počkej si-dárních“ akcí a 741 528x vidět Mikea z Průměrňákových ve flanelové košili (ta už bude pěkné obnošená). Nechybělo ani 291 465 ujetých osmdesátkových outfitů rodiny Goldbergových. Na nedostatek nostalgie si rozhodně nemůže nikdo stěžovat.

Řada seriálů a show spatřily světlo obýváků českých diváků zcela poprvé. Řeč je například o seriálu Rick a Morty, Brickleberry, Goldbergovi, Brooklyn 99, nejnovější sérii Městečka South Park či letos uvedeném Grilování Bruce Willise, které navíc bylo poprvé vysíláno v původním znění s titulky namísto dabingu. Letošní podzim mohli diváci zaznamenat i velkolepý návrat legendární posádky Červeného trpaslíka. Samozřejmě i s jízlivým lodním počítačem Holly, který má IQ 6000, což je podle něj stejně jako má 6000 učitelů tělocviku.

Když už je řeč o inteligenci, ať už ta, která sedí na pražském hradě, v Brně, nebo v Bratislavě, veškerá její podoba přijde na přetřes v připravované čtvrté řadě oblíbeného Comedy Clubu. Rozhodně nezůstane jen u mozkových závitů. Pozornost se přesune i na citlivější partie a Nikola Džokič povypráví o svém odvážném holení ve velmi podnapilém stavu.

Nikola i další komici nezapomněli Prima Comedy Central popřát k narozeninám vše nejlepší. „Ať si diváci nemusí při jejím sledování rvát vlasy“, rád by Martin Filippi. Jaroslav Cerman to naopak vidí pozitivněji než obvykle, „ať je Prima Comedy Central stále světlým majákem humoru v zemi, kde nic vtipného není“.

Prima Comedy Central s humorem rozhodně nekončí a s novým rokem se chystá i spousta nových seriálů i lokální tvorba.

Comedy Central je v současnosti jednou z nejúspěšnějších zábavních televizních značek na světě, kterou provozuje společnost Viacom International Media Networks, u nás pod značkou Prima Comedy Central. Viacom stanici spustil jako svůj první volně dostupný kanál ve střední a východní Evropě a od letošního roku je navíc dostupný i v HD. Přes satelitní a kabelové přijímače Viacom nabízí také kanály Nickelodeon, Nick Jr a MTV.

Nejnovější informace o programu stanice Prima Comedy Central a oblíbených komediálních seriálech sledujte na Facebooku www.facebook.cz/comedycentralcz nebo na www.primacomedycentral.cz.


O společnosti Viacom International Media Networks

Vysílání stanic společnosti Viacom International Media Networks je dostupné ve 40 jazycích a 700 milionech domácností ve169 zemích. V regionu střední a východní Evropy je společnost přítomná prostřednictvím televizních značek jako Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., MTV a Paramount, které vysílají lokalizovaný prémiový obsah své mezinárodní původní tvorby a také původní lokální produkci.


Angelika Raisová, Client Executive, Consumer & Client, FleishmanHillard

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26707/svetly-majak-humoru-pokracuje-v-jizde-prima-comedy-central-slavi-na-ceskych-obrazovkach-treti-rok/