První fotky ze čtvrté série Comedy Clubu jsou venku!
Autor: Prima Comedy Central/FleishmanHillard , e-mail: info@primacomedycentral.cz Přidané: 19.12.2018
Závěr roku se nenávratně blíží a s ním i bilancování, co se povedlo a co naopak vůbec. Hvězdy Comedy Clubu, jehož třetí sérii mohou diváci sledovat ve večerních hodinách na Prima Comedy Central, v tom mají celkem jasno. Rok 2018 byl velmi povedený a nabídl (ne)překvapivě nepřeberné množství absurdit, které přišly vhod nejednomu vystupujícímu.


Připravovaná čtvrtá série stand-up show Comedy Club proto neměla o vtípky nouzi. O první místo se klasicky dělí inteligence sedící na pražském hradě, i ta v Brně. Ale vzhledem k tomu, že český humor nezná hranic, došlo i na Bratislavu. Nechybí ani údajní uprchlíci, šílené manželské, opilecké a mezigenerační historky. Někteří se dokonce nebáli před publikem vytáhnout vlastní děti.

Divákům se v nové sérii opět předvede silná sestava známých tváří jako Tomáš Reitz, Martin Filippi, Adéla Elbel, Tomáš Plhoň, Daniel Ferenc, Jaroslav Cerman a řada dalších komiků.

Nejnovější informace o programu stanice Prima Comedy Central a oblíbených komediálních seriálech sledujte na Facebooku www.facebook.cz/comedycentralcz nebo na www.primacomedycentral.cz.


O společnosti Viacom International Media Networks:

Vysílání stanic společnosti Viacom International Media Networks je dostupné ve 40 jazycích a 700 milionech domácností ve169 zemích. V regionu střední a východní Evropy je společnost přítomná prostřednictvím televizních značek jako Comedy Central, Nickelodeon, Nick Jr., MTV a Paramount, které vysílají lokalizovaný prémiový obsah své mezinárodní původní tvorby a také původní lokální produkci.


Angelika Raisová, Client Executive, Consumer & Client, FleishmanHillard

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26720/prvni-fotky-ze-ctvrte-serie-comedy-clubu-jsou-venku/