Posledným koučom šou The Voice Česko Slovensko je Pepa Vojtek!
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 22.12.2018

Už na jar nového roku čaká na divákov jeden z najúspešnejších svetových formátov The Voice. Do kresla pre koučov okrem Vojtěcha Dyka, Jany Kirschner a Kaliho zasadne aj rocker Josef Vojtek.


Pepa Vojtek nie je v šou The Voice Česko Slovensko žiadnym nováčikom. V minulých ročníkoch pôsobil ako kouč a svoju zverenkyňu dokonca doviedol až k samotnému víťazstvu. Pepa Vojtek sa navyše vo svete šoubiznisu pohybuje už veľa rokov. S jednou z najobľúbenejších českých kapiel Kabát vypredávajú obrovské haly a na svojom konte majú veľké množstvo hitov. Spevák pôsobí aj v mnohých muzikáloch.

„Pohybujem sa na hudobnej scéne od roku 1986 a na muzikálovej od roku 1995, myslím, že za tú dobu som nazbieral dosť skúseností,“ hovorí Pepa Vojtek. A čo tohto kouča donúti otočiť kreslo? „Nemusí to byť dokonalý spev, ale je to originalita, energia, ktorú pocítite, aj keď ste otočený chrbtom.“

„Som veľmi rád, že trojicu koučov doplní práve Pepa Vojtek, s ktorým sme spolupracovali aj v minulých ročníkoch tejto šou. Pepa je veľkým prínosom a rozhodne má divákom, a hlavne súťažiacim, čo ponúknuť,“ hovorí kreatívny producent a režisér šou Pepe Majeský.

Kto získa výhru v hodnote 75 000 eur? Šou The Voice Česko Slovensko uvidíte už na jar 2019 na obrazovkách televízií Markíza a Nova.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26733/poslednym-koucom-sou-the-voice-cesko-slovensko-je-pepa-vojtek/