Regionalnitelevize.cz zařadila cyklus k 80 letům vsetínského hokeje
Autor: Regionalnitv.cz , e-mail: info@regionalnitelevize.cz Přidané: 26.12.2018

Osmdesát let vsetínského hokeje si regionálnítelevize.cz připomene samostatným cyklem rozhovorů se vsetínskými hokejovými legendami. Druhý díl díl cyklu bude vysílán již tuto sobotu 29. 12. v premiéře v 19.20 a 23.20 hodin.


Prozatím desetidílný cyklus připomene prostřednictvím rozhovorů se vsetínskými hokejisty nejen počátky vsetínského hokeje, ale i jeho fenomenální extraligový úspěch, kdy v letech 1994 - 2001 získal vsetínský hokejový klub celkem šest titulů mistra hokejové extraligy. A tak v cyklu nechybí ani takové osobnosti jako je Roman Čechmánek, Rostislav Vlach či Horst Valášek.


Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program už 6 let věnuje pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských region a zpravodajsky pokrývá všechny kraje České republiky. Je distribuována všemi dostupnými platformami - prostřednictvím satelitu ASTRA 3B, pozemního digitálního vysílání DVB-T (MUX RS8), kabelových operátorů, či IPTV provozovatelů. Jako jediná televize s regionálním obsahem je součástí projektu tv metrového měření.

Upoutávka na pořad: https://www.youtube.com/watch?v=9NW26YEmcz4&feature=youtu.be


Nalaďte si české regiony na satelitním programu regionalnitelevize.cz. Vysíláme v pozemním digitálním vysílání v MUX8, na satelitu Astra 3B, ve většině velkých kabelových operátorů včetně UPC a v IPTV.

www.regionalnitelevize.cz
www.facebook.com/regionalnitelevize.cz
www.youtube.com/regionalnitelevize


Ing. Eva Stejskalová, jednatel, Regionální televize CZ

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26739/regionalnitelevize-cz-zaradila-cyklus-k-80-letum-vsetinskeho-hokeje/