Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 13:35:19   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Lednové programové tipy televizní stanice E!

  Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 02.01.2019



TV Consulting - zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK, zve čtenáře satCentrum k obrazovkám s programem televize E!. V měsíci lednu odstartuje na E! sezóna červených koberců a nové řady oblíbených seriálů!



Přímé přenosy:

E! Živě z červeného koberce: Zlaté Glóby 2019 – v pondělí 7. ledna v 00.05 hod, repríza ve 13.00 hod, jedinečná atmosféra ze zákulisí předávání filmových ocenění Zlatých Glóbů 2019


Nové pořady a premiérové řady oblíbených pořadů::

Zpackané operace – od 4. ledna každý pátek ve 21.00 hod, v nové 5. řadě se lékaři setkají s mnoha zdánlivě beznadějnými případy pacientů, kterým plastická operace zpackala život

Bi life - od 4. ledna každý pátek ve 22.00 hod, nový pořad z prostředí bisexuálně orientovaných a singles, jímž bude provázet Courtney Act

Divoká dvojčata – od 20. ledna každou neděli ve 21.00 hod, v nové 4. řadě se wrestlingová dvojčata Nikki a Brie Bellovy opět „ perou“ s každodenními životními nástrahami


Pokračujeme s nočními talkshow a zpravodajskými pořady:

Busy Tonight – každý všední večer ve 22.00 hod
Nightly Pop – každou neděli ve 22.00 hod
Ladygang - každou neděli ve 22.30 hod


Bi life

Sledujte Courtney Act v její nové reality show s názvem Bi life. Seznámíte se se skupinou bisexuálně orientovaných a singles, kteří momentálně tráví svůj čas v Barceloně. Tato show přináší něco zcela nového, zábavného a sexy, vše, co patří k moderní romanci.

NOVÝ POŘAD OD 4. LEDNA KAŽDÝ PÁTEK VE 22:00 HOD.


Zpackané operace

Lékaři Terry Dubrow a Paul Nassif jsou zpět, připraveni napravovat následky nepovedených plastických operací u pacientů, pro které jsou často poslední nadějí na plnohodnotný život. V nové řadě se vrací Pixee Fox po prožitých operačních peripetiích, které ji měly dodat vysněný vzhled živoucího animáka. Maličká modelka z Irska se vydala přes atlantik kvůli zvětšení svých vnadů. A lékaři pomáhají ženě, která málem zemřela poté, co si nechala odstranit kůži z břicha.

NOVÁ 5. ŘADA OD 4. LEDNA KAŽDÝ PÁTEK VE 21:00 HOD.


Divoká dvojčata

Cítíte se psychicky na dně? Sledujte, jak se svými životy zápasí wrestlingová dvojčata, sestry Brie a Nikki Bellovy. Společně se svými rodinami a přáteli se vrací na obrazovky v nové 4. řadě Divokých dvojčat. Spousta nového se opět událo a sestry, jako obvykle, čelí životním výzvám. Připravte se na jedinečnou akční podívanou plnou.

NOVÁ 4. ŘADA OD 20. LEDNA KAŽDOU NEDĚLI VE 21:00 HOD.


Busy Tonight

Herečka a spisovatelka Busy Philippsová přichází na obrazovky E! se svým specifickým humorem a nadsázkou v jedinečné noční talk show „Busy Tonight“. Nefiltrovaná a zábavná, Philippsová je moderátorkou interview, komentátorkou a průvodkyní příspěvků na sociálních sítích. S „Busy Tonight“ Vám v zábavné formě nabídne přehled o tom, co se děje ve světě showbusinessu.

OD 13. LEDNA, KAŽDOU NEDĚLI A STŘEDU VE 22:00 HOD.


Ladygang

Připojte se k milým a vtipným dámám, které daly vzniknout skupině Ladygang. Jedinečná kombinace ženské komunity, šťavnatých komentářů k pop kulturnímu dění a rozhovorů „bez hranic“ se známými osobnostmi. Členky Ladygang získaly na sociálních sítích v roce 2016 přes 22 miliónů hlasů v rámci volby „podcast roku“. Hlavními mluvčími jsou Keltie Knight, Becca Tobin a Jac Vanek, které také byly představeny v časopisu People a v časopisu Entertainment Weekly. Ladygang se tak stal kulturním fenoménem posledních let a nyní přichází i na obrazovky E!.

OD 13. LEDNA KAŽDOU NEDĚLI VE 22:30 HOD


Živě z červeného koberce: Zlaté globy

Sezóna červených koberce je opět tady a reportéři E! u toho nesmí chybět. Začínáme 7. ledna již 76. ročníkem předávání ocenění Zlatých Glóbů, které vždy přitáhne pozornost těch největších televizních hvězd, jež doufají, že právě oni budou stát na pódiu se zlatou soškou. Buďte u toho s E!.

LIVE 7. LEDNA V 0:05 HOD.



O televizním kanálu E! v České republice a na Slovensku

Televizní program E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce a v ČR je dostupný v nabídkách T-mobile TV, satelitní televize Skylink, dále pak Dragon Internet, NejTV a Poda. Na Slovensku je v nabídkách Orange, Satro, Skylink, Slovanet či Tesmedia.


O NBCUniversal International Networks

NBCUniversal International Networks, globální televizní divize společnosti NBCUniversal, je jednou z předních světových společností v oblasti televizní zábavy, poskytování a nabídce kvalitního televizního obsahu a oblíbených televizních kanálů vysílaných ve 165 zemích celého světa od Evropy, přes Střední východ, Afriku, Latinskou Ameriku, až po Asii. Portfolio společnosti tvoří televizní kanály Universal Channel, Syfy, E! Entertainment Television, 13th Street, DIVA, Studio Universal, Telemundo, Bravo, DreamWorks and Golf Channel. Tyto unikátní televizní stanice nabízejí širokou škálu zábavných programů zaměřených na diváky po celém světě. Spravuje také filmový kanál Movies 24 ve Velké Británii a Style Networks v Austrálii. NBCUniversal News Group, jedna z nejvlivnějších a respektovaných sítí onair a online zpravodajství na světě, zastřešuje mezinárodní zpravodajské kanály CNBC a NBC News.

NBCUniversal International Networks je součástí společnosti NBCUniversal, jedné z předních světových mediálních společností v oblasti vývoje, výroby, produkce a marketingu zábavných programů, zpravodajství a informačních služeb v rámci celého světa. NBCUniversal vlastní a provozuje portfolio uznávaných zpravodajských a televizních společností, přední filmová studia, světově známé zábavné parky i řadu úspěšných internetových společností. NBCUniversal je vlastněna společností Comcast Corporation.


Veronika Tamchynová a Martina Zvířecí, TV Consulting – zastoupení televizních kanálů E! Entertainment ČR a SR





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.01.2019 • Lednové programové tipy kanálů Viasat
30.12.2018 • Prima ZOOM – hustá porce dokumentů v 1. týdnu
29.12.2018 • Turné čtyř můstků prvním vrcholem skokanské zimy
28.12.2018 • World Team Challenge: Poslední start Domračevové a Bjørndalena
28.12.2018 • Tenisový program Eurosportu v roce 2019
27.12.2018 • Hopmanův pohár 2019 na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist