Skylink rozšiřuje nabídku aplikace Skylink Live TV o stovku nových titulů od Filmboxu
Autor: M7/Skylink/Webershandwick , e-mail: skylink@skylink.cz Přidané: 23.01.2019
Satelitní platforma Skylink připravila ve spolupráci s Filmbox International další novinku, která zásadním způsobem vylepší zážitek každého diváka ze sledování televize. Všichni uživatelé Skylink Live TV nově naleznou v aplikaci stovku filmů různých žánrů z nabídky Filmboxu. Rozšířená funkcionalita je dostupná všem uživatelům Skylink Live TV bez jakýchkoliv doplatků.


Skylink, největší operátor satelitní televize v České a Slovenské republice, tím nadále rozšiřuje filmovou nabídku pro všechny své zákazníky. Cílem Skylinku je poskytnout uživatelům ty nejkvalitnější filmové prožitky a zajistit jim přístup k filmům z produkce Filmbox International. „Tato spolupráce poskytne našemu publiku zajímavý obsah v HD kvalitě a nás těší, že ho můžeme spolu s televizní stanicí Filmbox nabídnout širokému publiku,“ řekl Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group, provozovatele společnosti Skylink.

Skylink Live TV je bezplatná aplikace pro všechny zákazníky satelitní televize Skylink. S aplikací Skylink Live TV mohou diváci sledovat své oblíbené programy kdykoliv a kdekoliv, a to až ze čtyř různých zařízení s připojením na internet. Ty největší filmové hity poslední doby tak budou mít diváci na dosah ruky, třeba i u sebe v mobilu.


Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick, 23. 1. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26814/skylink-rozsiruje-nabidku-aplikace-skylink-live-tv-o-stovku-novych-titulu-od-filmboxu/