Na telo prinesie prvý reálny prezidentský prieskum
Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 25.01.2019
Nedeľná politická diskusná relácia Na telo s Michalom Kovačičom prinesie prvý reálny prieskum podpory prezidentských kandidátov, ktorí sa naozaj zúčastnia volebného súboja. V nedeľu, 27. januára 2019 o 13:00, si diváci relácie budú môcť pozrieť aktuálne preferencie kandidátov, ktoré mohol výrazne ovplyvniť vstup eurokomisára Maroša Šefčoviča do volebnej kampane.


Okrem preferencií kandidátov pred prvým kolom diváci uvidia aj modelovú podporu kandidátov v druhom kole. Agentúra Focus pre televíziu Markíza merala, ako by dopadlo druhé kolo pri rôznych scenároch, čiže ak by do neho postúpil napríklad Maroš Šefčovič s Robertom Mistríkom, niekto z tejto dvojice so Štefanom Harabinom, alebo ak by sa v ňom objavili iní z ohlásených kandidátov.

Na zhodnotenie prieskumu sa budeme pýtať podpredsedu parlamentu Andreja Hrnčiara z Mosta-Híd a lídra Obyčajných ľudí Igora Matoviča. Témou debaty bude aj hľadanie spoločného opozičného kandidáta, či správy z posledných dní: priebeh voľby ústavných sudcov a šance Roberta Fica, kauza okolo komunikácie podpredsedu parlamentu Martina Glváča s Alenou Zsuzsovou, či odchod niektorých konzervatívnych politikov z hnutia OĽaNO.

Diváci budú mať cez profil relácie na Facebooku možnosť hlasovať nielen o tom, ktorý z hostí ich viac presvedčil, ale aj položiť svoje vlastné otázky.


Lukáš Kočišek, PR manažér, MARKÍZA - SLOVAKIA

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26821/na-telo-prinesie-prvy-realny-prezidentsky-prieskum/