Arena Sport prinesie európske aj americké atletické mítingy
Autor: IFC Media TV , e-mail: info@ifcmedia.net Přidané: 26.01.2019

Športová stanica Arena Sport získala práva na tri americké a tri európske atletické mítingy, ktoré sa okrem Drake Relays konajú v halách. Týchto atletických pretekov sa každoročne zúčastňujú svetoví atléti, vrátane olympijských a svetových medailistov.


Padli na nich aj viaceré svetové rekordy, napríklad na New Balance Indoor Grand Prix či Müller Indoor Grand Prix Birmingham. Jedným z nich je celosvetový rekord etiópskej bežkyne Tiruneshy Dibaba v behu na 5000 metrov.


Program atletických mítingov na Arena Sport:

26. 1. 23:00 New Balance Indoor Grand Prix Boston
1. 2. 18:00 ISTAF Indoor Berlín
9. 2. 19:10 Madrid Indoor Meeting Madrid
9. 2. 22:00 NYRR Millrose Games New York
16. 2. 15:00 Müller Indoor Grand Prix Birmingham
27. 4. 21:00 Drake Relays Des Moines


Podrobnosti prinesieme aj na facebookovej stránke Televízie Arena Sport.


Arena Sport vysiela od roku 2015 na dvoch programoch Arena Sport 1 a Arena Sport 2. Športové stanice sú dostupné na území Slovenskej a Českej republiky celkovo pre viac ako 1,5 milióna domácností. Distribútorom je spoločnosť IFC Media.

Arena Sport ponúka na Slovensku Skylink, UPC, Freesat, Orange Slovensko, Antik Telecom, SWAN, Slovanet, SATRO, Martico, Kates, DSI Data, Sledovanietv.sk a u ďalších operátorov.

V Českej Republike Skylink, UPC, Nej.cz, Nová DIGI TV, Freesat, NetBox, Planet A, Centrio, APlanet, PODA, DWP, Sledovanitv.cz, TeTa, Telly, 4NET TV a ďalší.

IFC MEDIA patrí medzi lídrov v oblasti distribúcie platených televíznych programov na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť zastupuje športové kanály Arena Sport 1 a 2, Auto motor a šport, GINX ESPORTS, z detských a lifestylových programov Cartoon Network Czech version, Boomerang, Deluxe Music, spravodajské TA3, Euronews, CNN, programy pre dospelých Playboy TV a Dorcel, z filmových CS Film, CS MINI, Horor film, a programy z portfolia SPI. Z portfólia dokumentárnych programov je to Travelxp HD, Travelxp 4K a WAR.

Pre viac informácií navštívte http://www.ifcmedia.net/.


Foto - zdroj: Facebook/New Balance Indoor Grand Prix


Petra Szabová, IFC MEDIA, Bratislava

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26827/arena-sport-prinesie-europske-aj-americke-atleticke-mitingy/