Slavný Pro Bowl na stanici Sport2
Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 26.01.2019
Milovníky amerického fotbalu v České republice a na Slovensku čeká tento víkend lahodný předkrm před slavným Super Bowlem. V neděli 27. ledna se v přímém přenosu od 21:00 na stanici Sport2 utkají výběry hvězd slavné ligy NFL. Týmy těch nejlepších hráčů z konferencí AFC a NFC si to rozdají v přátelském utkání zvaném Pro Bowl, ve kterém nebude nouze o rychlé a pohledné akce.


Pláže, aligátoři, Disney World… to je Florida. Stát, ve kterém se od roku 2016 koná na Camping World Stadium all-star game NFL. Do věčně sluncem zalitého státu se dostaveníčko hvězd přesunulo z neméně atraktivní destinace – havajského Honolulu. Zde se na místním Aloha Stadium utkávali nejlepší hráči se dvěma výjimkami dlouhých 36 let. A i tento víkend, stejně jako v minulosti, se očeká velká show, ve které nepůjde ani tolik o tvrdé střety, jako o čistou radost ze hry. Fanoušci se tak mohou těšit, že uvidí v jednom týmu hvězdy téměř všech týmů NFL.


Pouze dva celky nemohou vyslat své hráče. Na finálový Super Bowl se totiž chystají New England Patriots a Los Angeles Rams. Týmy, které úspěšně prošly nástrahami play-off čeká zápas, který sledují celé Spojené státy, a také celý svět. Show na hřišti, v hledišti, u televizních obrazovek, během reklamních přestávek i v průběhu poločasové pauzy. Letos čeká Super Bowl na Mercedes-Benz Stadium v Atlantě již 53. ročník. Diváci v České republice a na Slovensku jej mohou sledovat v exkluzivním přímém přenosu, který startuje ve 23:30 na stanici Sport1.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe:

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager AMC Networks International – Central Europe

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26830/slavny-pro-bowl-na-stanici-sport2/