Show Jana Krause – 30. 1. 2019
Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 28.01.2019

Herec Filip Kaňkovský, herečka Naomi Adachi a kuchařský pár Matteo De Carli a Lenka Hermanová se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 30. ledna ve 21.35 hod. na Primě.


Filip Kaňkovský – herec, který působí především na prknech Národního divadla. Hostuje v ústeckém Činoherním studiu či v Divadle Komedie. V Národním divadle jej mohou diváci vidět jako R. A. Dvorského ve hře V rytmu swingu buší srdce mé, jako Tyltyla ve hře Modrý pták a nebo nejnověji jako Ševce v inscenaci Plukovník Švec, kde hraje legionářského hrdinu, zapáleného sokola, vynikajícího vojenského stratéga, oddaného myšlence samostatné republiky. „Je to fascinující příběh. Kdyby si diváci po zhlédnutí Plukovníka Švece řekli: To jsem nevěděl/a, že ti legionáři byli takoví borci, budu rád,“ říká k tomu Filip. Mezi jeho významnější filmové role lze zařadit roli Špíny ve filmu …a bude hůř. Diváci ho znají také z filmů a seriálů: hrál v Klubu osamělých srdcí, v Příběhu kmotra, v seriálu Pustina, Bohéma, 1890 či ve snímcích Lidice, Gangy Berlína. Je frontmanem kapely Småtroll (kapela získala žánrovou cenu Anděl 2009 v kategorii Ska & Reggae za album Rude Jazz). Teď se prý Filip aktuálně těší na to, co ho čeká v této divadelní sezóně: „Mám před sebou nádhernou sezonu v divadle. Čeká mě Kouzelná země, což je dramatizace románu Jáchyma Topola, s režisérem Janem Mikuláškem. Pak s režisérkou Petrou Tejnorovou na Nové scéně italská hra Proslov k národu.“


Naomi Adachi – herečka, moderátorka, modelka, gamerka a studentka. Při práci ráda propojuje své vášně: Japonsko, herectví a videohry. Je nepřehlédnutelnou dívkou mnoha zájmů a talentů. Charismatická třiadvacetiletá tmavovláska aktuálně moderuje také Scratch Wars a jiné akce. „Protože je tatínek Japonec a maminka Češka, často si připadám jako Japonka v Čechách nebo jako Češka v Japonsku. Díky rodičům jsem vždy měla tu možnost poznat oba dva světy a vidět jejich obrovské rozdíly. Ať už třeba v jídle, kultuře či celkové mentalitě lidí. Na základě předchozích projektů jsem se rozhodla, že bych ráda chystala nový pořad, který by Čechy připravil na (nejen turistickou) cestu do Japonska, konkrétně Tokia,“ říká Naomi Adachi. Absolvovala hereckou konzervatoř v Praze a nyní studuje na Karlově univerzitě obor divadelní věda. V průběhu studia na konzervatoři si zahrála v několika českých a zahraničních reklamách, spolupracovala s japonskou televizí. Naomi se objevila v několika roličkách ve filmu a televizi (např. Fotograf, Na krátko, Na vodě), s oblibou se věnuje modelingu, předváděla třeba na Mercedes Benz Prague Fashion weeku.


Matteo De Carli a Lenka Hermanová – italský šéfkuchař a jeho žena vlastní v Praze vyhlášenou italskou restauraci Casa DeCarli, která je od roku 2013 doporučovaným místem v průvodci Michelin Main Cities of Europe. V letech 2011 a 2012 byl Matteo šéfkuchařem slavné michelinské restaurace Cipriani v New Yorku, kde pravidelně vařil pro takové hvězdy, jako jsou Kim Kardashian, Bono Vox nebo Rihanna. Společně s šéfkuchařem Riccardem Lucqueem byl Matteo De Carli označen akademií Accademia Italiana della Cucina za jednoho ze dvou hlavních propagátorů a strážců kvalitní italské kuchyně v České republice. Vloni Matteo otevřel v Praze první BBQ Gourmet Maso je Maso, který se zaměřuje na přípravu prvotřídních steaků a burgerů. Na podzim se připojil ke gastronomickému marketu Manifesto, kde provozuje restauraci Ryba je Ryba, zaměřenou na ryby a mořské plody, a pořádá občasné lekce vaření a přípravy pokrmů. Lenka je česká podnikatelka v oblasti gastronomie, bývalá generální ředitelka pětihvězdičkového hotelu Library na Manhattanu, který Trip Advisor řadí mezi prvních pět nejlepších hotelů v celém New Yorku. Lenka s Matteem spolu žijí 12 let. Procestovali společně půlku světa, aby se před šesti lety usadili v Praze. Vychovávají dva malé syny a čerstvě narozenou dceru.


Premiérový díl Show Jana Krause uvidíte ve středu 30. ledna ve 21.35 hod. na Primě. Jan Kraus, jak ho znáte, v úspěšné show! Aktuální hosté, témata bez cenzury a ta nejlepší late night show každou středu večer na Primě.


Mgr. Filip Budák, Externí konzultant odd. Marketingu a PR pro FTV Prima

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26838/show-jana-krause-30-1-2019/