TV Paprika na DigiTV
Autor: PR Press TV Paprika , e-mail: info@ Přidané: 25.02.2008


První regionální tématický televizní kanál o vaření rozšiřuje své vysílání do dalších domácností!


Chello Central Europe, evropská divize společnosti Liberty Global, s potěšením a hrdostí oznamuje, že dnem 1. února začala DigiTV šířit první a jediný středoevropský gastronomický kanál vysílaný do tří zemí ve dvou jazycích, a to ve svých maďarských, českých a slovenských programových balících.

V důsledku toho se počty domácností, odebírajících kanál o vaření vysílaný z Maďarska s mezinárodním a regionálním obsahem, změnily v Maďarsku z 1.3 milionu na téměř 1.7 milionu a v České republice a na Slovensku dohromady z 650 tisíc na 1.2 milionu.

Prvořadou snahou kanálu je a nadále bude věnovat pozornost podnětům a přáním diváků, s cílem přinášet mnohem zajímavější a bohatší programovou nabídku. A tak současní a noví diváci TV Papriky mohou očekávat nové, dynamické, přitažlivé a jedinečné pořady jako „Na zdraví!“ – seriál o zdravé a dietní stravě; „All In“ – Východ i Západ v jedné restauraci nebo „Představte si menu“ – gurmánské variace vytvořené podle obrazů.


O TV Paprice:

- Tématický televizní kanál o vaření
- Jediný televizní kanál o vaření ve Střední Evropě
- Zahájil vysílání v roce 2005
- Podstatná část uváděných pořadů je vyráběna ve středoevropském regionu.
- Zahraniční programy jsou pak pečlivě vybírány z nabídky renomovaných distribučních firem, především těch evropských.
- Široké spektrum žánrů – seriály o vaření, seriály o cestování a vaření, speciály, dokumenty o kulinářství, reality shows, reportáže z gastronomických festivalů , “makeover shows” restaurací, atd.
- V pořadech vystupují nejpopulárnější maďarští a světoví kuchaři celebrit
- Vysílání - 16 hodin denně – od 8 hodin ráno do 24 hodin
- Obsah vysílání je zajímavý pro všechny skupiny diváků – bez ohledu na věk, pohlaví, sociální status – “Každý přeci vaří a jí!”
- V České a Slovenské republice bylo vysílání zahájeno v lednu 2006
- Adresa na internetu: www.tvpaprika.cz.


PR Press TV Paprika, Barbora Florková, 25. 2. 2008


Doplnění redakce satCentrum:

TV Paprika je první tematický gastronomický televizní kanál ve střední Evropě. Své vysílání zahájil v Maďarsku 2. listopadu 2004, od února 2005 byl postupně zařazen do vybraných kabelových sítí v ČR a SR a do nabídky digitální placené satelitní platformy UPC Direct. Zde TV Paprika vysílá na satelitu Astra 1G (19,2 st. vých.), transponderu č.79, kmitočet 11,992 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, SID 20332, video PID 351, audio PID 361 česky a slovensky (360 maďarsky). Signál je zakódován systémem Cryptoworks.

Od 1. února 2008 vysílá i v platformě DIGI TV na satelitu Intelsat 10-02 (1,0 st. záp.), transponder č.311L, kmitočet 12,607 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, SID 1004, video PID 504, audio PID 2008 česky a slovensky (654 maďarsky). Signál je zakódován systémem Nagravision 2.

Aktuální týdenní programové přehledy a Highlights TV Paprika si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2684/tv-paprika-na-digitv/