Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 00:17:32   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nový původní seriál na stanici AMC NOS4A2 - hororová podívaná o zvrácené bytosti, která unáší duše nevinných dětí

  Autor: AMC Networks International CE , e-mail: info@ce.amcnetworks.com Přidané: 31.01.2019


Televizní stanice AMC letos uvede nový desetidílný hororový seriál s nadpřirozenými prvky – NOS4A2. Hlavními hvězdami budou na cenu Emmy nominovaný herec a producent Zachary Quinto (Star Trek, American Horror Story) a vycházející hvězda Ashleigh Cummings (The Goldfinch, Hounds of Love). Nově připravovaná premiérová série vychází ze stejnojmenného knižního bestseleru od spisovatele Joe Hilla a natáčela se na Rhode Island v USA.


Zachary Quinto ztvární postavu Charlieho Manxe – nesmrtelné bytosti, která se živí dušemi dětí, které unáší do své zvrácené, ledem zamrzlé vánoční vesničky zvané Christmasland. V té pak uvízlí nešťastníci den co den prožívají Štědrý den a neštěstí a smutek mají zapovězeny.

Proti Manxovi a jeho podivnému světu se však postaví mladá hrdinka Vic McQueenová (Ashleigh Cummings). Mladá pracující artistka díky svému nezměrnému talentu zjistí, že má nadpřirozenou schopnost sledovat Charlieho Manxe. Stydlivá až asociální Vic bude muset vynaložit veškerou odvahu, smysl pro humor i nezdolnost pokud chce ztracené duše zachránit z Manxových spárů. Bude však mít co dělat, aby se jeho obětí nestala i ona sama.

Seriál NOS4A2 je produkován Studii AMC ve spolupráci se společností Tornate Television. Výkonnými producenty série jsou již zmíněný Joe Hill, Jami O’Brien (Fear The Walking Dead, Hell On Wheels), který zároveň zastane pozici showrunnera a viceprezidentka Tornate Television Lauren Corraová.

Další herecké obsazení: Olafur Darri Olafssonová (Lady Dynamite) v roli Bing Partridgeové, Virginia Kullová (The Looming Tower) jako Linda McQueenová, Ebon Moss-Bachrach (The Punisher) v roli Chrise McQueena and Jahkara Smithová (youtuberka Sailor J) v roli Maggie Leighové.


O AMC Networks International – Central and Northern Europe

AMC Networks International – Central and Northern Europe je součástí AMC Networks International, jednou z předních mezinárodních společnostní na poli televizního vysílání a distribuce tematických televizních stanic soustřeďujících se na Střední a Východní Evropu. Současné AMCNI – Central and Northern Europe portfolio nabízí televizní stanice ve čtyřech žánrech: sportovní: Sport1, Sport2, SportM, dětské: Minimax, Megamax, JimJam; zábavně-vzdělávací: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home a filmové: AMC a Film+. Obsah tematických stanic je vytvářen pro místní diváky, jazykové verze a trhy. Je dostupný v celé řadě platforem včetně HD služeb na vyžádání a verze pro mobilní telefony.

AMC Networks International (AMCNI) je globální divizí AMC Networks a dodavatelem uznávaných zábavních pořadů pro předplatitele ve více než 140 zemích a územích v Africe, Asii, Evropě a Latinské Americe. AMCNI zahrnuje jak globální značky SundanceTV a MGM Channel, tak populární kanály s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací najdete na www.amcnetworks.com/amcni.


O společnosti AMC Networks:

Společnost AMC Networks Inc. (NASDAQ: AMCX) se již více než 30 let věnuje produkci kvalitních filmů a pořadů, vlastní a provozuje několik populárních a oceňovaných značek v oblasti placené kabelové televize. AMC, IFC, SundanceTV, WE tv, a IFC Films produkují pořady, které jsou výrazné, zajímavé, kulturně relevantní a oslovující diváky napříč různými společenskými skupinami. Společnost také provozuje globální divizi, AMC Networks International. Více informací najdete na www.amcnetworks.com.


Jan Huk, PR manager, AMC Networks International – Central and Northern Europe


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.02.2019 • Slavná Carmen se v sobotu 2. února vrací mezi přímé satelitní přenosy z Metropolitní opery
31.01.2019 • Únorové programové tipy kanálů Viasat
30.01.2019 • Super Bowl LIII: Nenechte si ujít poločasovou show s Maroon 5
28.01.2019 • Týden šestých narozenin Prima ZOOM
28.01.2019 • DIGI TV chystá lahůdku pro fotbalové fanoušky: přenosy v kinech
28.01.2019 • Největší párty v Alpách na Eurosportu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist