Volné vysílání National Geographic Wild HD ve Skylinku
Autor: M7/Skylink/Webershandwick Přidané: 01.02.2019
Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o volném vysílání dokumentárního programu National Geographic WiId HD. Jak jsme již informovali v příspěvku z 23. 1. 2019, stávající předvolba Skylink Ochutnávka bude od 7. 2. 2019 nahrazena novým programem Skylink 7. Již nyní však dochází ke změně konceptu „ochutnávání" programů.


1. únorem 2019 na této předvolbě skončilo volné vysílání filmového kanálu JOJ Cinema HD. Zákazníci, kteří si tento program oblíbili, jej mohou získat předplacením programového balíčku Smart, Multi, Kombi nebo Komplet anebo zvolit do výběru programů v rámci volitelného balíčku Flexi 10.

Dalším programem, který budete moci „ochutnávat" v průběhu února, bude dokumentární program National Geographic Wild HD, který je standardně součástí programových balíčků Multi, Kombi anebo Komplet. Volné vysílání tohoto programu však již nebude pokračovat na předvolbě Skylink Ochutnávka, kde od dnešního dne uvidíte upoutávku na nový program Skylink 7, ale bude otevřen na své standardní pozici (viz parametry pro naladění níže).

Věděli jste, že existuje celkem 37 druhů kočkovitých šelem nebo že se lvi ve volné přírodě dožívají až 15 let? To vše a mnohem více je pro vás připraveno na National Geographic Wild HD. Vpusťte kočkovité šelmy do vašich domovů a dejte jim šanci předvést se v záři reflektorů. Cyklus dokumentu? poběží celý únor, speciální premiérové díly každou nede?li od 18 hodin.


Technické parametry pro naladění programu National Geographic Wild HD:

Satelit: Astra 23,5°E
Kmitočet: 12 090 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 2/3
Symbolová rychlost: 29 900 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: OFF
FastScan pozice 125



PR M7 Group S.A.; Marek Němec, Head of Client Services, Webershandwick, 1. 2. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26857/volne-vysilani-national-geographic-wild-hd-ve-skylinku/