HBO má svůj kanál na YouTube
Autor: worldscreen.com/Strategie on line , e-mail: info@strategie.sk Přidané: 26.02.2008

Americký televizní kanál Home Box Office (HBO) zprovoznil svůj kanál na videoportálu YouTube. Obsahem on-line kanálu budou například části show Extras a Entourage.



Mezi další video příspěvky boudou patřit Flight of the Conchords, The Wire, Def Comedy Jam, Real Time with Bill Maher, Real Sports, Stand Up Comedy a Habla y Habla. V blízké budoucnosti se má nabídka programů k prohlížení rozšířit, přičemž TV plánuje nabízet nejen vybrané části pořadů, ale i celé programy.

„Jsme rádi, že můžeme přinést HBO kontent komunitě YouTube portálu a fanouškům našich televizních produktů,“ řekl při této příležitosti Joseph Giraldi, ředitel digitální distribuce programů HBO, který má zároveň na starosti i spolupráci s jinými společnostmi. „Investujeme do rozvoje HBO programů a stále hledáme nové platformy, které jsou vhodným prostorem pro naše selfpromo,“ dodal Giraldi.


Zdroj: worldscreen.com, Strategie on line, 26. 2. 2008


Doplnění redakce satCentrum:

Placený filmový kanál HBO vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách UPC Direct, DIGI TV a CS Link na satelitech Astra 1H na pozici 19,2 st. východně, Intelsat 10-02 na pozici 1,0 st. západně a Astra 1E na pozici 23,5 stupňů východně. Úplné měsíční programové přehledy - Guide, Synopse a Premiéry si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/2686/hbo-ma-svuj-kanal-na-youtube/