Zvoleno nové vedení České asociace elektronických komunikací
Autor: ČAEK , e-mail: caek@ceak.cz Přidané: 05.02.2019
Členská schůze České asociace elektronických komunikací z. s., která se konala 30. ledna 2019 v Praze, zvolila nové představenstvo a radu spolku, schválila základní dokumenty asociace a rozpočet na rok 2019. Představenstvo zvolilo předsedou spolku Mgr. Petra Josefi (funkce se ujme 1. dubna 2019) a místopředsedou spolku Ing. Miloše Koděru.


Současně rozhodlo zahájit přípravy 19. výroční konference ČAEK – jarního odborného semináře.

Časopis Telekomunikace & ICT NEXT GENERATI@N TELEKOMUNIKACE přinesl v aktuálním čísle 4/2018, které vyšlo 17. prosince 2018, rozhovor s dosavadním předsedou spolku Zdeňkem Vaníčkem a článek o dvacetileté činnosti spolku ve prospěch progresivního rozvoje elektronických komunikací.


O asociaci ČAEK

Česká asociace elektronických komunikací z. s. (ČAEK) sdružuje provozovatele elektronických komunikačních sítí a služeb, kabelových systémů převzatého vysílání, poskytovatele širokopásmových služeb, poskytovatele obsahu, dodavatele technologií a poradenské firmy v ČR. Spolek si klade za cíl přispět k budování moderní informační a komunikační infrastruktury v České republice.

ČAEK vznikla v roce 1998. Do konce roku 2001 vystupovala pod názvem Česká asociace kabelových komunikací a do roku 2007 jako Česká asociace kompetitivních komunikací (ČAKK).

ČAEK v současnosti představuje spolek sdružující operátory, kteří zajišťují elektronické komunikační sítě a poskytují širokopásmové elektronické komunikační služby v České republice, a poskytovatele obsahu pro převzaté vysílání. Udržuje široké mezinárodní kontakty se zahraničními partnery a subjekty a je referenčním místem v oboru evropského práva v oborech elektronických komunikací a vysílání.

Internet: www.caek.cz
Facebook: https://www.facebook.com/elektronicke.komunikace


PR Česká asociace elektronických komunikací

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26868/zvoleno-nove-vedeni-ceske-asociace-elektronickych-komunikaci/