E-šport program GINX TV už aj v ponuke českej O2TV
Autor: IFC Media TV , e-mail: info@ifcmedia.sk Přidané: 06.02.2019
Najväčšia IPTV služba na českom trhu O2TV zaradila do svojej ponuky svetový kanál GINX TV zameraný na Esports. Ponúka aj niektoré z najväčších svetových súťažných udalostí v e-športoch ako The International Dota 2, Vainglory World Championship, FIFA Interactive World Cup a pod. GINX TV je od začiatka februára zaradený v balíku XL.


„Fanúšikovia e-športov sa môžu tešiť. GINX Esports TV je najväčšia svetová televízna sieť v oblasti e-športu. Ponúka divákom 24 hodín denne - hry, zábavné formáty, rozprávanie príbehov o hrách, tímoch ale aj novinky z e-športov z celého sveta,“ povedal Jozef Pipek, výkonný riaditeľ spoločnosti IFC MEDIA, ktorá je distribučnou agentúrou GINX Esports TV pre slovenský a český trh.

Celosvetovo najväčšia televízna sieť e-športov GINX Esports TV pôsobí vo viac ako 40 krajinách sveta, má zásah až na 47 miliónov domácností. Prináša širokú ponuku live turnajov z celého sveta, ale aj dokumentárne filmy, správy a talkšou a to všetko v štandardnom ale aj vysokom rozlíšení. Ponúka aj niektoré z najväčších svetových súťažných udalostí v e-športoch ako The International Dota 2, Vainglory World Championship, FIFA Interactive World Cup a pod.


O2TV je možné okrem ČR sledovať na mobile či tablete kdekoľvek v rámci EU. A to aj sedem dní po odvysielaní programu.

Februárová ponuka na GINX TV: https://www.facebook.com/GINXEsportsTV/videos/368268187060088/


IFC MEDIA patrí medzi lídrov v oblasti distribúcie platených televíznych programov na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť zastupuje športové kanály Arena Sport 1 a 2, Auto motor a šport, Fight Network a GINX ESPORTS, z detských a lifestylových programov Cartoon Network Czech, Boomerang, Deluxe Music, spravodajské TA3, Euronews, CNN, programy pre dospelých radu Dorcel, z filmových CS Film, CS MINI, Horor film, z portfólia dokumentárnych programov je to Travelxp HD, Travelxp 4K a WAR – svět válek. Pre viac informácií navštívte http://www.ifcmedia.sk/.


Petra Szabová, IFC MEDIA, Bratislava; Foto: GINX TV

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26873/e-sport-program-ginx-tv-uz-aj-v-ponuke-ceskej-o2tv/