Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 11:56:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Ze světa | Články
 

Discovery Deutschland se nadále spoléhá na SES a její MX1 při řízení playout služeb

  Autor: SES/Weber Shandwick , e-mail: info@webershandwick.cz Přidané: 07.02.2019


Společnost SES oznámila, že Discovery Deutschland, televizní a digitální stanice se sídlem v Německu, rozšířila své partnerství s globálním poskytovatelem mediálních služeb a řešení MX1, který spadá právě pod společnost SES. Podle podmínek rozšíření bude MX1 nadále plně řídit playout služby a správu mediálního obsahu pro SD a HD kanály Discovery Deutschland.


Včetně kanálů jako TLC, DMAX, Animal Planet, Discovery Channel a Shop 300 v Německu, jakož i DMAX Austria SD v Rakousku. Nový kanál TLC Austria je navíc od 1. ledna 2019 distribuovaný přes satelit ASTRA 1N společnosti SES na jeho hlavní orbitální pozici 19.2° E, a pokrývá tak více než 118 milionů televizních domácností v celé Evropě.

Discovery Deutschland používá MX1 360 jako jednotnou mediální platformu na správu a dodávání veškerého lineárního a nelineárního obsahu. Jakmile Discovery dodá programová data k šíření, MX1 360 skloubí celou řadu mediálních služeb, což umožňuje spravovat vysílání a dodávat obsah z jednoho rozhraní na jakoukoliv vysílací platformu.

„Naše playout operace jsou velmi komplexní, zejména pokud jde o náročné grafické a komerční požadavky," řekl Alberto Horta, zástupce generálního ředitele GSA z Discovery Deutschland. „V MX1 máme spolehlivého partnera, který nabízí takovou úroveň kvality a služeb, jakou potřebujeme k zajištění plynulého přehrávání a správy obsahu pro všechny naše kanály včetně zcela nového kanálu TLC Austria v Rakousku."

„Jsme rádi za projevení důvěry a pokračování spolupráce s Discovery Deutschland," řekl Christoph Mühleib, výkonný ředitel společnosti Astra Deutschland, zodpovědný za marketing a prodej Astra a MX1 v Německu, Rakousku a Švýcarsku. „Tím, že si vybrali nás jako svého servisního partnera a důvěřovali nám při dodání nového kanálu TLC Austria přes satelit ASTRA v Rakousku, potvrdil Discovery Deutschland mimořádnou kvalitu našich služeb, co se týče dosahu, obsluhy programů či správy obsahu."


O společnosti SES

SES je předním světovým provozovatelem satelitů s více než 70 družicemi na dvou orbitálních pozicích, geostacionární dráze (GEO – Geostationary Earth Orbit) a na střední oběžné dráze (MEO - Medium Earth Orbit). Poskytuje služby pro širokou škálu zákazníků v oblasti celosvětové distribuce videa a datových spojů prostřednictvím dvou obchodních jednotek: SES Video a SES Networks. SES Video obsluhuje celosvětově více než 351 milionů televizních domácností, prostřednictvím Direct-to-Home (DTH) platforem a zprostředkovaně i kabelových, pozemních a IPTV sítí. Portfolio SES Video zahrnuje MX1, předního poskytovatele mediálních služeb, který nabízí kompletní sadu inovativních služeb pro lineární i digitální distribuci obsahu a satelitní systém ASTRA, který má největší dosah v Evropě v oblasti DTH. SES Networks poskytuje globálně řízené datové služby, které spojují lidi v různých odvětvích, včetně telekomunikací, námořní dopravy, letectví a energetiky, stejně jako vlády a instituce na celém světě. Portfolio SES Networks zahrnuje GovSat, což je napůl společný podnik veřejného a soukromého sektoru mezi SES a lucemburskou vládou. Další značkou je O3b, jediný negeostacionární systém, který dodává širokopásmové datové služby podobné optickým vláknům. Další informace jsou k dispozici na adrese: www.ses.com


O MX1

MX1, dceřiná společnost plně vlastněná společností SES (Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange: SESG), je přední světový poskytovatel mediálních služeb. Spolupracuje s předními mediálními firmami, aby spolu nabídli obsah pro maximální divácký zážitek a zajistili jeho dostupnost na jakémkoli zařízení, kdekoli na světě. MX1 nabízí seskupování obsahu v plném rozsahu, správu obsahu, playout kanálů, online video / VOD a služby distribuce obsahu přes její platformu MX1 360 Unified Media, která rozšíří dosah libovolné vysílací, online či VOD platformy. MX1 má 16 kanceláří po celém světě a provozuje globální state-of-the-art mediální centra na třech kontinentech, čímž umožňuje zákazníkům oslovit potenciální publikum miliard lidí na celém světě. Stejně spravuje více než 5 milionů mediálních aktiv, každý den distribuuje více než 3 200 TV kanálů, spravuje playout pro více než 500 kanálů a poskytuje více než 8 400 hodin online streamingu videí a více než 560 hodin prémiových sportů a živých akcí. Sledujte nás na stránkách Twitter, Facebook a LinkedIn.


O Discovery Deutschland

Discovery Deutschland spravuje bezplatné televizní kanály (free-to-air) DMAX, TLC a Eurosport1, stejně i placené televizní kanály Discovery Channel, Animal Planet a Eurosport2 HD Xtra. Síť, která byla založena v roce 1996, sídlí v Mnichově a obsluhuje celkem 45 milionů domácností, 12 milionů předplatitelů a 4 miliony digitálních uživatelů. Za Discovery Deutschland stojí společnost Discovery, Inc. – přední světová mediální společnost s dosahem tří miliard diváků ve více než 220 zemích. Další informace na discovery-networks.de


Marek Němec, Head of Client Services, WS Czech, 6. 2. 2019


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.02.2019 • První úspěšný start rakety Ariane 5 v roce 2019
04.02.2019 • První start Ariane 5 v roce 2019 je naplánován na 5. 2. 2019 - na palubě bude Hellas Sat 4/SaudiGeoSat 1 a GSAT-31
21.12.2018 • M7 Group kupuje východoevropské televizní platformy DTH od Liberty Global
11.08.2018 • Horizons 3e má být vynesen do vesmíru dne 7. 9. 2018
26.07.2018 • Raketa Ariane 5 se čtyřmi satelity Galileo odstartovala
06.06.2018 • Discovery a PGA TOUR vytvoří jedinečnou mezinárodní golfovou službu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist