Úspechy Mareka Hamšíka v čínskej lige môžete sledovať na Arena Sport
Autor: IFC Media TV , e-mail: info@ifcmedia.sk Přidané: 08.02.2019

Neapolský futbalový kapitán Marek Hamšík to má podľa informácií z Talianska namierené do Číny. Podľa neoficiálnych informácií kapitán a legenda popredného klubu z talianskej Serie A - SSC Neapol sa má stať hráčom klubu Ta-lien I-fang z čínskeho mesta Dalian.


Megaprestup roka, za ktorý čínsky klub môže údajne zaplatiť neuveriteľných 25 miliónov eur, vyvolal pozornosť médií nielen na Slovensku. Rokovania o odchode slovenského reprezentanta potvrdil tréner SSC Carlo Ancelotti.

„Ak k prestupu naozaj dôjde, fanúšikovia Mareka Hamšíka môžu podrobne sledovať jeho novú kariéru vo farbách čínskeho klubu na obrazovkách televízie Arena Sport, ktorá bude prinášať všetky zápasy čínskej ligy,“ povedal Jozef Pipek, výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá športovú televíziu zastupuje.

Arena Sport TV vysiela od júla minulého roka všetky prenosy Čínskej Super ligy. Najvyššia čínska futbalová súťaž má 16 tímov, viac ako 400 futbalistov a sledujú ju milióny divákov po celom svete.
V Číne sa začína súťaž na jar, nie na jeseň, ako vo väčšine európskych líg. Naviac, súťaž nemá v lete žiadnu prestávku.

Počas sezóny vysiela Arena Sport každý víkend dva zápasy.


Informácia pre médiá:

Arena Sport vysiela od roku 2015 na dvoch programoch Arena Sport a Arena Sport 2. Športové stanice sú dostupné na území Slovenskej a Českej republiky celkovo pre viac ako 1,65 milióna domácností. Distribútorom je spoločnosť IFC Media. Až 90% vysielania tvoria exkluzívne priame prenosy a záznamy zo širokého spektra domácich a zahraničných športov, ale aj pravidelné magazíny a pozápasové hodnotenia či štatistiky.

Arena Sport ponúka na Slovensku Skylink, UPC, Orange, SWAN, Nová DIGI TV, Slovanet, SATRO, Antik, Topfun, Freesat, Martico, Kates, TESATEL, Sledovanietv.sk a u ďalších operátorov.

V Českej Republike Skylink, UPC, Topfun, Telefonica O2, NetBox, Freesat, Centrio, APlanet, PODA, DWP, Kabel Servis Praha, Sledovanitv.cz, TeTa, itself a ďalší.


IFC MEDIA patrí medzi lídrov v oblasti distribúcie platených televíznych programov na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť zastupuje športové kanály Arena Sport 1 a 2, Auto motor a šport, Fight Network a GINX ESPORTS, z detských a lifestylových programov Cartoon Network Czech, Boomerang, Deluxe Music, spravodajské TA3, Euronews, CNN, programy pre dospelých radu Dorcel, z filmových CS Film, CS MINI, Horor film, z portfólia dokumentárnych programov je to Travelxp HD, Travelxp 4K a WAR – svět válek. Pre viac informácií navštívte http://www.ifcmedia.sk/.


Petra Szabová, IFC MEDIA; Foto: Facebook Marek Hamšík

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26884/uspechy-mareka-hamsika-v-cinskej-lige-m-zete-sledovat-na-arena-sport/