E! Živě z červeného koberce: Ceny Akademie 2019 již tuto neděli
Autor: TV Consulting , e-mail: info@tvconsulting.cz Přidané: 15.02.2019
Nejprestižnější přehlídka filmových hvězd nabídne ve svém již 91. ročníku udílení Oscarů opět nevídanou kolekci luxusních rób a hříšně drahých šperků. Fanoušci Oscarů dobře vědí, že jejich oblíbené favority lépe než samotné udílení cen představí show z 300 metrů dlouhého červeného koberce.


A to nejlépe dokáže právě televize E! se svým týmem moderátorů v čele s Giulianou Rancic a Ryanem Seacrestem. Natáčet se bude jak na zemi tak i ze vzduchu, aby divákům neunikl žádný detail.

E! Živě z červeného koberce: Ceny Akademie 2019 v neděli 24. února od 23:00 hodin a následující den 25. února od 13:00 hodin v repríze.

Nenechte si ujít živý přenos z příchodu hvězd na červený koberec, zajímavé rozhovory, detailní pohled na hvězdy z 360°, a vstupy z večírků, které se konají po ukončení hlavního ceremoniálu, a na kterých naši moderátoři nesmí chybět.


E! Entertainment Television je jedinečný televizní program, který přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. E! nabízí vždy jako první nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E! News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku v New Yorku a mnoho dalších.


Martina Zvířecí, Manažerka distribuce TV Consulting, zastoupení E! Entertainment Television v ČR a SK




 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26899/e-zive-z-cerveneho-koberce-ceny-akademie-2019-jiz-tuto-nedeli/