Hudební stanice Retro byla v loňském roce nejsledovanější hudební stanicí v Praze
Autor: Media:List CZ , e-mail: info@media-list.cz Přidané: 19.02.2019

Stále větší oblíbenosti se těší hudební televizní stanice Retro, kterou dle měření ATO v roce 2018 nejvíce sledovali diváci v produktivním věku z Prahy a větších měst. Díky tomu se stala v hlavním městě také nejsledovanější hudební stanicí v roce 2018.


Rok 2018 byl pro stanici Retro Music Television velmi úspěšný. Z výsledku měření Asociace televizních organizaci ATO vyplývá, že tento hudební kanál se zaměřením na největší hity od 60.let do počátku nového milénia, získal loni v hlavním městě první příčku sledovanosti mezi všemi hudebními stanicemi v České republice. Podíl na celkové sledovanosti (share) Retra činil minulý rok v Praze 40 % mezi hudebními televizemi.

Jak prozradil jednatel společnosti Tomáš Fuxa (na obr.), oblíbenost Retra má stále vzrůstající tendenci. „Je to pro nás skvělá zpráva a důkaz toho, že diváci oceňují naši práci,“ prohlásil Fuxa. Těmi jsou podle nejnovějších dat vzdělaní a bonitní lidé v produktivním věku, kteří žijí většinou ve velkých městech. Dle měření společnosti ATO zapínali v loňském roce televizní stanici Retro nejčastěji diváci cílové skupiny 35-44 let.

Co se týká krajů, zde se na špičku dostali lidé z Prahy a Libereckého kraje.

Fuxa si zároveň pochvaluje i zájem inzerentů, pro které jsou diváci v produktivním věku z Prahy a ostatních velkých měst ČR velmi žádanou cílovou skupinou. „Stále nabízíme prodej sponzorských odkazů již od pěti set korun, kdy cpt (cost per thousand) vychází na 200 korun,“ informuje jednatel společnosti o výhodné nabídce s tím, že tato celoplošná hudební televize bude své věrné diváky za jejich přízeň i nadále odměňovat těmi nejlepšími světovými i tuzemskými hity.


Sabina Prokopcova, Media:List CZ, 18. 2. 2019

 
© satCentrum :: Česko-Slovenská satelitní a TV doména
http://www.satcentrum.cz/clanky/26911/hudebni-stanice-retro-byla-v-lonskem-roce-nejsledovanejsi-hudebni-stanici-v-praze/